Libnet.ro
UNICEF

10:45

Samsung Galaxy Note 9 apare in cea mai buna imagine de pana acum

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 9 apare in cea mai buna imagine de pana acum

Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat in august. Pana atunci mai e timp de zvonuri si poze scapate pe net. Azi avem o imagine destul de buna. Samsung Galaxy Note 9va fi un pic mai bun decat Galaxy S9. Totodata, va avea un stylus wireless ceva mai bun decat pana acum. Seria Note, spre []. continuă pe Playtech

Cand o sa poti cumpara un Samsung Galaxy Note 9 la precomanda

Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat oficial in august. Acum avem detalii si despre lansarea precomenzilor pentru cei interesati de noul telefon. Samsung Galaxy Note 9 va fi un pic mai bun decat Galaxy S9 si va avea un stylus wireless ceva mai bun decat pana acum. Seria Note, spre deosebire de ce alte [].

Samsung Galaxy Note 9, in cele mai noi imagini: cat va costa la lansare

Mai e putin pana la lansarea lui Samsung Galaxy Note 9, asa ca e perioada in care vor ajunge online tot mai multe imagini cu noul telefon sud-coreean. Nerabdarea clientilor creste simtitor si-ti dai seama de asta dupa imaginile numeroase care tot apar in mediul online si care se lauda ca iti dezvaluie cum va [].

A plecat in vacanta cu sotul, copilul si cea mai buna prietena a sa. intr-o seara, s-a trezit brusc si a vazut ca partenerul sau lipseste. A iesit pe balcon si a avut un adevarat soc

A plecat in vacanta cu sotul, copilul si cea mai buna prietena a sa. Cele doua se cunosteau inca din facultate cand imparteau totul. in plus, Ioana era si nasa de botez al.

Vanzari RECORD pentru Dacia: Este cea mai buna luna din ISTORIE pentru industria auto

Piata auto din Europa a inregistrat un varf record in luna iunie, devenind astfel cea mai buna luna din industria auto din istorie. Romania inregistreaza la acest capitol record supa recod: suntem tara cu.

Cea mai buna solutie pentru gazele autohtone, Guvernul sa motiveze industria sa investeasca in prelucrare

Cea mai buna solutie pentru gazele autohtone ar fi ca Guvernul sa motiveze industria sa investeasca in prelucrarea lor, a afirmat, marti, Harald Kraft, presedintele Asociatiei Romane a Companiilor de Explorare si Productie Petroliera ROPEPCA), potrivit Agerpres.

Samsung Galaxy Note 9: primele poze scapate pe internet cu noul flagship al companiei din Coreea de Sud

Luna august se apropie cu pasi repezi, iar asta inseamna ca trebuie sa ne pregatim de al doilea val de lansari importante ale anului 2018. Daca Apple pregateste un nou lineup de iPhone-uri pentru septembrie, iar Huawei urmeaza sa lanseze Mate 20 candva in aceasta toamna, Samsung se pregateste sa scoata pe piata noul sau flagship, Galaxy Note 9.

Directorul Samsung are deja un Galaxy Note 9 pentru ca poate

Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat pe 9 august, dar pana atunci directorul companiei vrea sa stii ca el deja are un telefon. Si-l foloseste in public, fara griji. Samsung Galaxy Note 9va fi prezentat, oficial, in prima jumatate a lunii august. Precomenzilor vor porni la mijlocul lunii august. Dat fiind ca prezentarea oficiala [].

Retete. Cea mai buna reteta de sarmale cu stafide

Aveti nevoie de 2 verze mici murate sau una mare, 100 de grame de stafide, o cana mica de orez cu bob rotund 200 de grame), 4-5 cepe mari, 400 de mililitri de suc de rosii, o cescuta de ulei de floarea.

Cupa Mondiala din Rusia, cea mai buna din istorie?

Dupa fiecare eveniment major ne-am obisnuit deja cu sintagmele la superlativ, iar turneul final al Cupei Mondiale din Rusia nu face exceptie de la aceasta regula.

Cea mai buna reteta de slabit pentru parinti ocupati

Unele mici schimbari facute pe parcursul zilei ne pot ajuta sa ne pastram greutatea normala, fara sa ne dam peste cap programul. Ba chiar si mai mult. Avem sansa sa aratam celor mici ca avem timp suficient ca sa facem alegeri sanatoase.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )