Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cati bani a castigat Simona Halep pentru optimile de finala de la Roland Garros. Printre cele mai mari premii din acest an

Playtech Playtech,
Cati bani a castigat Simona Halep pentru optimile de finala de la Roland Garros. Printre cele mai mari premii din acest an

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros 2020, dupa ce a pierdut partida cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 in clasamentul WTA, s-a impus in doar 69 de minute, scor 6-1, 6-2. Cu siguranta o uriasa dezamagire pentru Halep, care era favorita numarul 1 a competitiei. Iar . continuă pe Playtech

Iga Swiatek, declaratie inedita despre meciul cu Simona Halep din optimile de la Roland Garros Anul trecut, romanca o spulbera in aceeasi faza a turneului

Simona Halep si-a confirmat statutul in turul III de la French Open si a spulberat-o pe Amanda Anisimova, careia i-a cedat un singur game in cele 56 de minute petrecute pe terenul de joc. Fara sa fi.

Simona Halep, eliminata in optimile de finala ale French Open, cu Iga Swiatek

Simona Halep, numarul 2 WTA,a fost invinsa, duminica, scor 6-1, 6-2, de Iga Swiatek, locul 54 WTA, in turneul de la Roland Garros. Cu 17-4 lovituri castigatoare,polonezaa fost jucatoarea.

DigiSport: Cati bani a castigat Ana Bogdan la Roland Garros, dupa meciul cu Sofia Kenin, si ce scrie presa internationala despre romanca

Ana Bogdan 27 de ani) a reusit o partida buna astazi, in turul doi de la Roland Garros, in fata americancei Sofia Kenin 21 de ani), a patra favorita a turneului. in final, romanca a pierdut 6-3, 3-6, 2-6), dupa un meci de peste o ora.

Un fleac! Simona Halep a ciuruit-o pe Anisimova si e in optimile Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a spulb.

Simona Halep Iga Swiatek 1-6, 2-6. Halep este eliminata de la Roland Garros dupa o prestatie foarte modesta

UPDATE, ora 13:21 Simona Halep a fost invinsa categoric in optimile de finala de la Roland Garros 2020. A cedat in fata polonezei Iga Swiatek, scor 1-6, 2-6, in doar 69 de minute. Game Halep. Simona, fara replica. Simona isi pierde din nou serviciul. Game Swiatek. Simona isi face .

Simona Halep, in pericol sa cada in clasamentul WTA dupa eliminarea de la Roland Garros. Cum se poate intampla asta

Simona Halep a pierdut surprinzator in optimile de finala de la Roland Garros 2020, scor 1-6, 2-6, cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 WTA, a dominat partida de o maniera categorica si a profitat de pasivitatea romancei. Halep pornea ca favorita unu a competitiei, dar este eliminata dezamagitor chiar la finalul primei saptamani .

Jucatoarea care a umilit-o pe Simona Halep a vrut sa se lase de tenis. Ce s-a intamplat chiar in acest an

Simona Halep a avut o prestatie foarte modesta in optimile de finala de la Roland Garros, in partida cu Iga Swiatek. Favorita numarul unu a competitiei a fost fara replica in fata polonezei, care a controlat jocul pe intreaga lui durata. Doar 69 de minute a durat partida, timp in care Simona Halep a stat .

Simona Halep, dupa eliminarea de la Roland Garros: O sa mananc niste ciocolata

Nu-mi voi face o tragedie din aceasta infrangere. Sunt obisnuita cu astfel de momente dificile, a spus Simona Halep dupa ce a fost eliminata in optimile de finala ale French Open.

Iga Swiatek, prima declaratie dupa ce a spulberat-o pe Simona Halep. Ce a surprins-o pe jucatoarea din Polonia

Simona Halep 2 WTA si cap de serie numarul 1) a fost eliminata, duminica, de poloneza Iga Swiatek 54 WTA) in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros.

Digisport: Piedestalul pe care o ridica presa britanica pe Simona Halep. E greu sa-ti amintesti de o astfel de jucatoare

Simona Halep s-a calificat ieri in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa 6-1, 6-0 cu americanca Amanda Anisimova, intr-o partida care a durat doar 56 de minute.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )