Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria cu Putintseva. Oamenilor nu le-a venit sa creada

Playtech Playtech,
Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria cu Putintseva. Oamenilor nu le-a venit sa creada

Simona Halep a jucat astazi, de la ora 13:00, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma. Aici a infruntat-o pe Yulia Putintseva, locul 30 in clasamentul WTA, in prima partida programata pe central. Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria cu Putintseva De altfel, este a doua confruntare directa dintre cele . continuă pe Playtech

VIDEO Ce a facut Simona Halep imediat dupa ce Yulia Putintseva a abandonat: Rar vezi asa ceva

Simona Halep a ajuns in semifinalele turneului de la Roma, jucatoarea noastra profitand de abandonul Yuliei Putintseva in momentul in care conducea clar ostilitatile: 6-2, 2-0.

VIDEO Simona Halep, in semifinale la Roma - Yulia Putintseva a abandonat la 6-2, 2-0 pentru jucatoarea noastra

Simona Halep a stat pe teren doar 47 de minute, timp in care a aratat un tenis solid, de un nivel prea ridicat pentru Yulia Putintseva. La scorul de 6-2, 2-0 in favoarea jucatoarei noastre, razboinica Yulia a abandonat din cauza unor probleme medicale dureri la spate). Halep face pasul in semifinalele de la Roma Premier 5), acolo unde se va duela cu invingatoarea meciului dintre Victoria Azarenka si Garbine Muguruza.

Simona Halep Yulia Putintseva 6-2, 2-0. Putintseva a abandonat, Halep e in semifinale la Roma

UPDATE, ora 14:00 Simona Halep merge in semifinale la Roma, dupa ce a trecut de Yulia Putintseva, scor 6-2, 2-0. Jucatoarea din Kazahstan s-a retras. Urmeaza Muguruza sau Azarenka in penultimul act. Simona isi face serviciul. Simona Halep castiga primul set. Putintseva cere un time-out medical. Game castigat de Simona Halep.

Simona Halep a luat o decizie radicala dupa calificarea in semifinale. I-a transmis imediat lui Darren Cahill

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Yulia Putintseva. Jucatoarea din Kazahstan a decis sa abandoneze la scorul 6-2, 2-0 in favoarea romancei. Pentru Simona urmeaza un duel cu invingatoarea dintre Garbine Muguruza si Victoria Azarenka, partida care va incepe in scurt timp la Foro Italico. Simona Halep .

VIDEO WTA Roma: Simona Halep s-a calificat in sferturi (7-5, 6-4 vs Dayana Yastremska) - Victoria experientei

Dupa un inceput de meci ezitant a fost condusa cu 3-0), Simona Halep a reusit sa preia controlul partidei, a avut chiar si o serie de sase game-uri castigate la rand si a invins-o pe Dayana Yastremska, dupa o ora si 27 de minute de joc, scor 7-5, 6-4. Diferenta a fost facuta de experienta Simonei si de inconstanta jucatoarei din Ucraina, in varsta de 20 de ani, care a facut foarte multe erori nefortate. Pentru Simona urmeaza un duel cu Yulia Putintseva, in sferturile competitiei de la Roma.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Roma. Si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, scor 7-5, 6-4. Va juca maine pentru accederea in semifinalele competitiei, contra Yuliei Putintseva, din Kazahstan, locul 30 in clasamentul WTA. Putintseva a obtinut o victorie neasteptata astazi, in fata conationalei sale, Elena Rybakina, clasata pe .

Asa am trait Simona Halep - Yulia Putintseva

Simona Halep a jucat, sambata, in sferturile de finala la Roma contra Yuliei Putintseva din Kazahstan.

Simona Halep Dayana Yastremska 7-5, 6-4, in turul 3 la WTA Roma. Calificare fara emotii in sferturi

UPDATE, ora 16:06 Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, locul 29 WTA, scor 7-5, 6-4. in urmatorul meci, Simona o va infrunta pe invingatoarea dintre Yulia Putintseva si Elena Rybakina, partida care se joaca acum. Game Halep. Game .

WTA Roma: Cu cine se va duela Simona Halep in sferturi - Romanca a castigat singura confruntare directa

Simona Halep va juca impotriva Yuliei Putintseva Kazakhstan) in sferturile turneului de la Roma, dupa ce jucatoarea clasata pe locul 30 mondial a reusit sa intoarca soarta partidei cu Elena Rybakina 18 WTA).

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma, fara sa joace tot meciul. Cum a fost posibil

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma. Putintseva s-a retras in setul 2 al confruntarii din optimi, la scorul de 6-2 2-0 pentru Halep.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )