Libnet.ro
UNICEF

14:15

Presa internationala, uluita dupa ce Simona Halep a fost demolata la Roland Garros. Ce a aparut pe site-ul WTA

Playtech Playtech,
Presa internationala, uluita dupa ce Simona Halep a fost demolata la Roland Garros. Ce a aparut pe site-ul WTA

Cosmar la Roland Garros. Simona Halep a fost invinsa, in optimi, de Iga Swiatek. Poloneza de 19 ani a schimbat deznodamantul meciului, vizualizat de multi avand-o ca invingatoare pe romanca. Presa internationala, la fel de uluita. Parcursul imaculat al Simonei Halep la Roland Garros, intrerupt de Iga Swiatek. Presa internatinala, dupa ce romanca a fost . continuă pe Playtech

Cosmar la Roland Garros! Simona Halep a fost maturata, in optimi, de o pustoaica de 19 ani

Parcursul imaculat la Roland Garros al celei mai bune jucatoare de tenis a Romaniei a fost intrerupt brutal de IgaSwiatek, considerata un mare talent al tenisului mondial,.

Bomba la Roland Garros! Cine a oprit-o pe Simona Halep?

Simona Halep a fost eliminata fara drept de apel de poloneza Iga Swiatek care i-a administrat romanc.

Digisport: Piedestalul pe care o ridica presa britanica pe Simona Halep. E greu sa-ti amintesti de o astfel de jucatoare

Simona Halep s-a calificat ieri in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa 6-1, 6-0 cu americanca Amanda Anisimova, intr-o partida care a durat doar 56 de minute.

Simona Halep este Dumnezeu. Fanii au izbucnit dupa ce Simona Halep si-a distrus adversara la Roland Garros

Simona Halep a reusit o prestatie magistrala in primul set al partidei cu Amanda Anisimova, din turul 3 la Roland Garros 2020. A fost un 6-0 absolut fulminant pe care l-a reusit jucatoarea de pe locul 2 mondial in fata favoritei numarul 24 de la Paris. inca din finalul primului set, dar mai ales dupa .

Simona Halep Iga Swiatek 1-6, 2-6. Halep este eliminata de la Roland Garros dupa o prestatie foarte modesta

UPDATE, ora 13:21 Simona Halep a fost invinsa categoric in optimile de finala de la Roland Garros 2020. A cedat in fata polonezei Iga Swiatek, scor 1-6, 2-6, in doar 69 de minute. Game Halep. Simona, fara replica. Simona isi pierde din nou serviciul. Game Swiatek. Simona isi face .

Simona Halep Amanda Anisimova 6-0, 6-1, turul 3 Roland Garros 2020. Meci senzational al Simonei si calificare in optimi

UPDATE, ora 15:46 Simona Halep s-a calificat in turul 4 la Roland Garros 2020, dupa ce a trecut de Amanda Anisimova in doar 55 de minute. A fost 6-0, 6-1! Urmeaza un duel cu Iga Swiatek. Simona Halep inchide un meci perfect. Simona isi face serviciul. Break Halep. Simona isi .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru optimile de finala de la Roland Garros. Printre cele mai mari premii din acest an

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros 2020, dupa ce a pierdut partida cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 in clasamentul WTA, s-a impus in doar 69 de minute, scor 6-1, 6-2. Cu siguranta o uriasa dezamagire pentru Halep, care era favorita numarul 1 a competitiei. Iar .

Simona Halep, dupa eliminarea de la Roland Garros: O sa mananc niste ciocolata

Nu-mi voi face o tragedie din aceasta infrangere. Sunt obisnuita cu astfel de momente dificile, a spus Simona Halep dupa ce a fost eliminata in optimile de finala ale French Open.

VIDEO Simona Halep, in optimi la Roland Garros: 6-0, 6-1 cu Amanda Anisimova Imperial

Amanda Anisimova s-a zbatut timp de 54 de minute sa stea cat mai aproape de Simona, adversara pe care o invingea pe zgura pariziana in 2019. Nivelul aratat de Halep vineri pe Chatrier a fost unul incredibil: deplasare fantastica, selectie foarte buna a loviturilor, variatie si o forma de speriat pentru orice rivala. Dupa un 6-0, 6-1 minunat, Simona Halep merge in optimi la Roland Garros, acolo unde o va intalni pe poloneza Iga Swiatek.

Simona Halep, in pericol sa cada in clasamentul WTA dupa eliminarea de la Roland Garros. Cum se poate intampla asta

Simona Halep a pierdut surprinzator in optimile de finala de la Roland Garros 2020, scor 1-6, 2-6, cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 WTA, a dominat partida de o maniera categorica si a profitat de pasivitatea romancei. Halep pornea ca favorita unu a competitiei, dar este eliminata dezamagitor chiar la finalul primei saptamani .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2245 seconds )