Libnet.ro
UNICEF

08:00

Reactie superba despre Simona Halep. O rivala a romancei a spus marele adevar

Playtech Playtech,
Reactie superba despre Simona Halep. O rivala a romancei a spus marele adevar

Simona Halep si-a uimit inca o data fanii. Una dintre rivalele sportivei romance si-a spus parerea sincera despre ocupanta locului 2 in clasamentul WTA. Cei care i-au urmarit evolutia se bucura ca cele cu care joaca i-au vazut caracterul si puterea adevarata a contantencei. Ce spune una din rivalele Simonei Halep despre romanca? Elina Svitolina . continuă pe Playtech

Cadou superb primit de Simona Halep de ziua ei! A fost oferit chiar pentru holograma romancei

Simona Halep si-a sarbatorit ziua de nastere prin munca. A avut meci in turul 1 la Roland Garros 2020 chiar in ziua in care a implinit 29 de ani. Si si-a facut cadoul perfect, o victorie in minimum de seturi cu Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Dupa meci, Simona a avut parte de o .

Digisport: La ce s-a gandit Simona Halep cand ii era frig pe teren si cum a aparut imbracata la Roland Garros

Simona Halep a trecut de Sara Sorribes Tormo cu 6-4, 6-0 si s-a calificat in turul doi al turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe Irina Begu. Frigul de la Paris le-a dat batai de cap organizatorilor, iar Simona Halep a spus ca a intampinat si ea dificultati.

Simona Halep rupe tacerea despre plecarea ei de acasa: Pentru a avea mai multi parteneri. Am decis singura

Simona Halep vine cu detalii despre plecarea ei de acasa. Celebra sportiva a marturisit de ce a luat aceasta decizie. Care a fost motivul si ce spune despre cele mai grele momente din viata sa? Simona Halep, despre plecarea ei de acasa Campioana noastra nu vorbeste des despre momentele cruciale din viata sa. Aceasta este .

Roland Garros: Ce spune Irina Begu despre duelul cu Simona Halep din turul doi - Cand va avea loc meciul

Tragerea la sorti de la Paris a avut pregatita o surpriza pentru publicul din Romania, Simona Halep si Irina Camelia Begu urmand sa se intalneasca in turul al doilea de la Roland Garros.

Simona Halep Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0, live video turul 1 Roland Garros 2020. Simona merge in turul 2 dupa ce a castigat 10 game-uri la rand

UPDATE, ora 15:50 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Asta dupa ce a fost condusa in setul unu, 2-4. A luat apoi zece game-uri la rand. Simona Halep se califica in turul 2. Din nou break .

Simona Halep, cutremur cu parintii Stere si Tania. Ce se intampla, de fapt: totul a pornit de la Toni Iuruc

Simona Halep are probleme mari. Parintii ei nu sunt de acord cu relatia cu Toni Iuruc. Acesta este mai mare cu multi ani ca sportiva si a mai fost si insurat, iar o astfel de casatorie este un lucru neobisnuit printre aromani, etnie din care provine celebra sportiva. Simona Halep, suparata cu parintii ei, Stere .

O jucatoare de top din WTA a primit lovitura fatala de la iubit: Simona Halep este favorita mea

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. O va infrunta pe Irina Begu in urmatoarea runda, partida programata in cursul zilei de miercuri. Casele de pariuri o vad pe Halep ca mare favorita pentru castigarea titlului la aceasta editia de la .

Cand se joaca Simona Halep Irina Begu, in turul 2 la Roland Garros 2020. Anuntul organizatorilor a surprins pe toata lumea

Simona Halep o va infrunta pe Irina Begu in turul 2 la Roland Garros, dupa ce ambele au reusit sa isi castige partidele de duminica. Halep a trecut in doua seturi de Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0, iar Begu s-a impus in duelul cu Jil Teichmann, 6-4, 4-6, 6-3. Doar ca vor mai avea .

Cum a fost surprins Toni Iuruc in momentul in care Simona Halep juca la Roland Garros. Ce a ales sa faca

Primul meci de la Roland Garros de anul acesta jucat de Simona Halep a avut loc chiar in ziua in care tenismena a implinit 29 de ani. Alaturi nu i-a fost, asa cum toata lumea se astepta, logodnicul sau. Iata cum a fost surprins Toni Iuruc! Ce facea Toni Iuruc cand Halep juca la Roland .

WTA a anuntat clasamentul oficial. Cum sta Simona Halep, dupa victoria din primul tur de la Roland Garros

Womens Tennis Association a anuntat clasamentul oficial. Cum sta Simona Halep dupa victoria din primul tur de la turneul Roland Garros, vedeti un pic mai jos. Pe ce loc WTA se situeaza Simona Halep dupa victoria din primul tur de la turneul Roland Garros Asociatia de Tenis Feminin WTA) a anuntat, luni dimineata, 28 septembrie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )