Libnet.ro
UNICEF

18:15

Simona Halep Karolina Plisova 0-0, live video finala de la Roma. Pentru cel mai important titlu din 2020

Playtech Playtech,
Simona Halep Karolina Plisova 0-0, live video finala de la Roma. Pentru cel mai important titlu din 2020

Simona Halep joaca astazi, de la ora 15:30, finala turneului WTA Roma, de categorie Premier 5. Vor fi 1. 000 de spectatori, conform reglementarilor stabilite de organizatori. Poate fi al treilea titlu consecutiv pentru Simona Halep, dupa cele obtinute la Dubai si la Roma. Simona Halep are 13 victorii consecutive in circuitul WTA, care au adus . continuă pe Playtech

Simona Halep Karolina Pliskova 6-0, 2-1. Pliskova a abandonat! Simona e campioana la Roma!

UPDATE, ora 16:10 Simona Halep este campioana la Roma, dupa ce Pliskova a abandonat la 6-0, 2-1 pentru romanca. Al treilea titlu la rand, dupa cele de la Praga si Dubai. Game Halep. Pliskova face si ea break. Simona face un nou break. Set Halep, in doar 21 de minute.

Asa am trait Simona Halep - Karolina Pliskova in finala de la Roma. Titlu obtinut de Halep dupa abandonul adversarei

Luni de la ora 15:30 am transmis live text in aceasta pagina finala turneului WTA Premier 5 de la Roma. Simona Halep o intalneste pe Karolina Pliskova.

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE finala de la Roma 15.30 Romanca vrea al 22-lea trofeu WTA

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei are, astazi, un meci mare. Simona Halep va disputa finala turneului de la Roma in compania Karolinei Pliskova, de la ora 15. Meciul va fi LIVE pe.

Simona Halep, campioana la Roma dupa o finala de jumatate de ora

Jucatoarea Simona Halep a castigat, luni, pentru prima data in cariera turneul de la Roma.

VIDEO Simona Halep, campioana la Roma (6-0, 2-1, abandon Karolina Pliskova) A treia oara a fost cu noroc

A treia oara a fost cu noroc, iar Simona Halep a devenit singura jucatoare din Romania care a reusit sa castige turneul WTA de la Roma. Finala a fost una atipica, bucuria castigarii trofeului fiind un pic umbrita de abandonul Karolinei Pliskova dupa doar 31 de minute. Simona conducea cu 6-0 si 2-1 cu break), prestatia ei fiind una impecabila. Este titlul cu numarul 22 din cariera jucatoarei noastre al treilea consecutiv), iar nivelul increderii ar trebui sa fie la cote ridicate pentru Roland Garros 27 septembrie - 11 octombrie).

Simona Halep stie unde are cele mai mari probleme in meciurile contra Karolinei Pliskova

Nu a mai ramas mult timp pana la startul finalei de la Roma Premier 5), turneu unde Simona Halep a mai disputat ultimul act in doua randuri 2017, 2018). Sportiva noastra ii cunoaste bine jocul adversarei si stie unde are cele mai mari probleme atunci cand vine vorba despre Karolina Pliskova. Finala de la Foro Italico va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 1 de la ora 15:30.

Simona Halep a surprins audienta imediat dupa finala castigata la Roma. Cui i-a transmis un mesaj

Simona Halep, numarul doi mondial, a castigat, luni, turneul WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 290 dolari, dupa ce adversara sa din finala, Karolina Pliskova, a abandonat la scorul de 6-0, 2-1 pentru.

Asa am trait Simona Halep - Yulia Putintseva

Simona Halep a jucat, sambata, in sferturile de finala la Roma contra Yuliei Putintseva din Kazahstan.

Asa am trait Simona Halep - Dayana Yastremska

Am transmis live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Dayana Yastremska din optimile turneului WTA Premier 5 de la Roma.

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Karolina Pliskova in finala - Care este scorul meciurilor directe

Turneul de la Roma va avea parte de o finala intre primele doua favorite ale tabloului feminin, Simona Halep 1) urmand sa o intalneasca pe Karolina Pliskova cap de serie numarul 2 si campioana en-titre). Partida se va disputa luni, de la ora 15:30, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )