Libnet.ro
UNICEF

21:32

Simona Halep a luat o decizie radicala dupa calificarea in semifinale. I-a transmis imediat lui Darren Cahill

Playtech Playtech,
Simona Halep a luat o decizie radicala dupa calificarea in semifinale. I-a transmis imediat lui Darren Cahill

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Yulia Putintseva. Jucatoarea din Kazahstan a decis sa abandoneze la scorul 6-2, 2-0 in favoarea romancei. Pentru Simona urmeaza un duel cu invingatoarea dintre Garbine Muguruza si Victoria Azarenka, partida care va incepe in scurt timp la Foro Italico. Simona Halep . continuă pe Playtech

Simona Halep continua la Roma dupa un meci de lupta

Principala favorita a turneului WTA de la Roma, Simona Halep s-a calificat, miercuri, in optimile de finala.

Simona Halep Yulia Putintseva 6-2, 2-0. Putintseva a abandonat, Halep e in semifinale la Roma

UPDATE, ora 14:00 Simona Halep merge in semifinale la Roma, dupa ce a trecut de Yulia Putintseva, scor 6-2, 2-0. Jucatoarea din Kazahstan s-a retras. Urmeaza Muguruza sau Azarenka in penultimul act. Simona isi face serviciul. Simona Halep castiga primul set. Putintseva cere un time-out medical. Game castigat de Simona Halep.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 3 la WTA Roma. Premiile au scazut dramatic din cauza pandemiei

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Este un succes firesc obtinut de Halep, in fata jucatoarei de pe locul 99 in clasamentul WTA. Calificarea intre ultimele 16 la turneul de categorie Premier 5 din Italia este recompensata cu un cec in .

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturi la Roma. Ce schimbare tactica i-a adus victoria

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, scor 7-5, 6-4. A fost un meci in care a trebuit sa faca fata ofensivei totale a tinerei sale adversare. Dar Yastremska, 20 de ani, a comis si foarte multe erori nefortate.

Simona Halep Jasmine Paolini 6-3, 6-4, in turul 2 la Roma. Simona se califica, dar a fost nemultumita de joc

UPDATE, ora 15:07 Simona Halep a obtinut calificarea in turul 3 la WTA Praga, dupa ce a invins-o in minimum de seturi pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Simona a fost nemultumita de problemele pe care le-a avut la serviciu. Va juca in turul 3 cu invingatoarea dintre Amanda Anisimova si Dayana Yastremska.

Simona Halep in semifinale la Roma

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, sambata, in semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Roma.

VIDEO Simona Halep, in semifinale la Roma - Yulia Putintseva a abandonat la 6-2, 2-0 pentru jucatoarea noastra

Simona Halep a stat pe teren doar 47 de minute, timp in care a aratat un tenis solid, de un nivel prea ridicat pentru Yulia Putintseva. La scorul de 6-2, 2-0 in favoarea jucatoarei noastre, razboinica Yulia a abandonat din cauza unor probleme medicale dureri la spate). Halep face pasul in semifinalele de la Roma Premier 5), acolo unde se va duela cu invingatoarea meciului dintre Victoria Azarenka si Garbine Muguruza.

Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria cu Putintseva. Oamenilor nu le-a venit sa creada

Simona Halep a jucat astazi, de la ora 13:00, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma. Aici a infruntat-o pe Yulia Putintseva, locul 30 in clasamentul WTA, in prima partida programata pe central. Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria cu Putintseva De altfel, este a doua confruntare directa dintre cele .

Simona Halep, facuta de ras in presa din Italia dupa ce a batut-o pe Jasmine Paolini

Simona Halep a invins-o pe Jasmine Paolini, calificandu-se in optimile turneului WTA de la Roma. Presa din Italia a vuit dupa ce romanca le-a invins favorita. Simona Halep, desfiintata in presa din Italia dupa castigul de la Roma. Tenismena a fost facuta de ras dupa ce a batut-o pe Jasmine Paolini Simona Halep a trecut .

Simona Halep s-a calificat in semnifinala turneului de la Roma: Adversara sa a abandonat dupa 48 de minute de joc

Simona Halep, numarul 2 WTA s-a calificat, sambata, in semifinalele turneului de la Roma dupa ce adversara sa Iulia Putinteva, din Kazahstan, locul 30 in ierarhia mondiala, a abandonat partida la scorul de 6-2,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )