Libnet.ro
UNICEF

08:00

Simona Halep, in topul Forbes al celor mai de succes tineri sub 30 de ani din Europa

Playtech Playtech,
Simona Halep, in topul Forbes al celor mai de succes tineri sub 30 de ani din Europa

La 28 de ani, Simona Halep este una dintre cele mai bogate jucatoare din istoria tenisului! 36. 855 este suma oficiala pe care romanca a castigat-o din tenis, conform site-ului oficial al WTA. Doar surorile Williams si Maria Sharapova o depasesc din punct de vedere al veniturilor. Din intreaga istorie a tenisului feminin! Revista americana Forbes . continuă pe Playtech

Simona Halep, dezvaluiri dureroase: Trei luni am fost in depresie, ma trezeam noaptea plangand

Simona Halep a facut dezvaluiri dureroase despre cel mai greu moment al carierei: finala pierduta cu Jelena Ostapenko, la Roland Garros, in 2017. Trei luni am fost intr-un fel de depresie, a zis Simona Halep.

Simona Halep face dezvaluiri emotionante: Am fost intr-un fel de depresie. Ma trezeam si noaptea plangand Cand va reveni romanca in circuit (VIDEO)

Simona Halep, numarul 2 WTA, a dezvaluit, intr-un interviu acordat colegei sale, Raluca Olaru, ca cel mai greu moment al carierei sale de pana acum a fost infrangerea in fata Jelenei Ostapenko, din Letonia,.

Simona Halep si-a aflat adversarele de la Palermo! Pe cine infrunta pentru un nou trofeu

Simona Halep revine in circuitul WTA la inceputul lunii august, dupa o lunga perioada de pauza. Romanca a jucat ultima data la Dubai, in luna februarie, competitie pe care a si reusit sa o castige. Ulterior, toate competitiile de tenis au fost anulate sau amanate din cauza pandemiei de coronavirus. Restartul se da la Palermo, .

Simona Halep a organizat o petrecere in Herastrau! Care a fost motivul si alaturi de cine a sarbatorit

Simona Halep revine in competitiile WTA la inceputul lunii august, cand va participa la turneul de la Palermo. Sunt deja cinci luni de la ultima partida oficiala, pauza provocata de pandemia de coronavirus. Ultimul turneu la care a participat fostul lider mondial este cel de la Dubai, acolo unde reusea sa se impuna. Dupa o .

Oficial: Rivale tari pentru Simona Halep, la primul turneu dupa pandemie: Ca un Premier

Simona Halep va juca chiar in prima saptamana la reluarea circuitului. A doua jucatoare a lumii si-a confirmat prezenta la Palermo, incepand cu 3 august.

WTA Palermo: Simona Halep si-a confirmat participarea

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial si ultima castigatoare a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, a confirmat sambata ca va participa la turneul WTA de la Palermo Italia), primul din circuitul feminin care se va disputa dupa pauza fortata provocata de pandemia de coronavirus, informeaza EFE.

Simona Halep si-a anuntat revenirea pe teren

Putine zile au mai ramas pana la reluarea sezonului de tenis intrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )