Libnet.ro
UNICEF

12:15

Concertul lui Michael Jackson, care a scuturat Romania de comunism, e pe internet. Unde il vezi gratis

Playtech Playtech,
Concertul lui Michael Jackson, care a scuturat Romania de comunism, e pe internet. Unde il vezi gratis

Familia lui Michael Jackson a decis sa publice temporar concertul starului pop de la Bucuresti din 1992, pe YouTube. Desi e o veste mult asteptata de fanii lui Michael Jackson din Romania, aceasta decizie a venit in plin razboi intre familia Jackson si HBO. Familia lui Michael Jackson lupta sa apere imaginea artistului [] . continuă pe Playtech

Documentarul despre Michael Jackson care a suparat fanii

Zvonurile cu privire la presupusa pedofilie a raposatului artist Michael Jackson exista din anii 90 - doar ca acum exista si un documentar pe aceasta tema. Cei de la HBO au lansat un.

Concertul Michael Jackson - Live in Bucharest este DISPONIBIL pe YouTube, pentru o perioada LIMITATA

Concertul Live in Bucharest The Dangerous Tour) a fost lansat duminica seara de administratorii averii lui Michael Jackson. Filmarea va fi disponibila pe platforma YouTube pentru o perioada.

Concertul Michael Jackson - Live in Bucharest este DISPONIBIL pe YouTube, pentru o perioada LIMITATA (VIDEO)

Concertul Live in Bucharest The Dangerous Tour) a fost lansat duminica seara de administratorii averii lui Michael Jackson. Filmarea va fi disponibila pe platforma YouTube pentru o perioada.

Familia lui Michael Jackson, surpriza uriasa pentru fanii din Romania. Celebrul concert de la Bucuresti, in editie integrala - VIDEO

Surpriza pentru fanii Michael Jackson! Administratorii averii sale au lansat pe Youtube celebrul concert de la Bucuresti din cadrul turneului Dangerous. Intitulat Live in Bucharestconcertul de doua ore.

Urmarile documentarului despre abuzurile lui Michael Jackson:dupa BBC, alte posturi de radio au scos de la difuzare piesele starului

Piesele lui Michael Jackson au fost eliminate din playlist-urile statiilor radio din Quebec. Decizia a fost luata dupa rumoarea provocata de documentarul Leaving Neverland, despre copiii pe care i-ar fi abuzat regele muzicii pop.

Radiouri din lumea intreaga renunta sa mai difuzeze cantecele lui Michael Jackson VIDEO

Trei statii importante de radio din Montreal, Canada, au incetat sa mai difuzeze cantecele lui Michael Jackson in urma acuzatiilor de abuz asupra copiilor difuzate recent intr-un documentar realizat de HBO. Un.

Reactii impartite dupa documentarul despre abuzurile lui Michael Jackson: Fanii lui sunt spalati pe creier. Nu a fost un sfant vs. O viziune distorsionata

Dupa difuzarea primei parti a controversatului documentar despre Michael Jackson, Leaving Neverland, internautii au reactionat in mediul online si s-au impartit in doua tabere: unii il apara pe regele muzicii pop, iar altii il pun la zid. O parte ii judeca si pe parintii baietilor abuzati.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )