Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum vrea YouTube sa-ti bage pe gat mai multe reclame

Playtech Playtech,
Cum vrea YouTube sa-ti bage pe gat mai multe reclame

YouTube suplimenteaza reclamele care-ti apar in timp ce vizionezi un clip, dar, pentru ca stie ca nu-ti plac, iti da posibilitatea sa scapi de ele printr-un singur skip. YouTube s-a. continuă pe Playtech

Cod galben de polei in mai multe judete din tara. Care sunt zonele afectate

Mai multe avertizari Cod galben de polei sunt in vigoare in mai multe judete din tara, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

FOTO VIDEO Prima zapada importanta a adus o avalansa de accidente n Moldova. Ninsoarea a afectat mai multe drumuri nationale

Prima zapada din sezon a facut ravagii in Moldova, afectand mai multe drumuri nationale. Mai multe TIR-uri au deraiat, iar masini de mici dimensiuni au cazut in rape. Si transportul in comun a fost afectat in unele municipii, iar in Iasi mai multe tramvaie s-au defectat iar un vagon a deraiat. De asemenea, unele localitati din Neamt au ramas fara energie electrica.

Emanatii de gaze toxice intr-un laborator de chimie de la UPG. Mai multe persoane acuza probleme medicale. Un etaj al universitatii a fost evacuat de urgenta

Mai multe persoane care se aflau in incinta unui corp de cladire al Univeristatii Petrol Gaze din Ploiesti acuza probleme respiratorii. Se pare ca cineva ar fi folosit un gaz toxic intr-o incapere.

Google a cazut in mai multe regiuni ale lumii

O pana misterioasa a facut inaccesibil motorul de cautare Google in mai multe parti din Statele Unite si Europa, dar si in alte zone ale lumii.

Prins de politisti pe strada dupa ce a furat mai multe articole de imbracaminte dintr-un magazin

Un adolescent de 18 ani este cercetat pentru furt, dupa ce a sustras mai multe geci dintr-un magazin si a incercat sa se faca nevazut cu ele, fiind prins de oamenii legii.

Caz SOCANT in Timis! Mai multe animale, otravite pe camp de substantele toxice

Mai multe animale, capriori, sacali, fazani si cotofene, au murit pe un camp agricol din judetul Timis, dupa ce au fost otravite pe terenurile agricole din apropierea localitatii Liebling, transmit comisarii.

Atentionare de calatorie pentru romanii care merg in Bulgaria. MAE: Ploi abundente si polei in mai multe regiuni

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Bulgaria ca miercuri si joi, intreg teritoriul tarii va fi afectat de caderi insemnate de precipitatii sub forma de ploaie, pe alocuri cu formare de polei. Au fost emise mai multe coduri portocalii si galbene care vizeaza anumite regiuni.

Atentionare meteo! Cod galben de polei si ceata in mai multe judete

Meteorologii au emis, miercuri, mai multe avertizari nowcasting cod galben de ploi, polei si burnita, valabile pentru sasejudete. Pana la ora 11. 30, este cod galben de polei, burnita sau ploaie slaba.

Romania, tara cu cele mai multe WC-uri in curte

Romania este pe primul loc in topul tarilor din Europa cu cele mai multe wc-uri in curte, o arata ultimele date publicate de Eurostat. in acelasi clasament pe locul doi se afla Bulgaria, iar pe locul trei.

Alexander Zverev cel Mare, nvingator la Turneul Campionilor la 21 de ani si 212 zile - Comparatie cu Big Four la aceeasi vrsta: Mai multe titluri ATP dect magicianul Roger Federer

Alexander Zverev a castigat Turneul Campionilor la 21 de ani si 212 zile. A fost al 10-lea titlu al carierei pentru sportivul german acesta este insa trofeul cel mai important de pana acum pentru Sascha). Unde se situau jucatorii din Big Four la aceeasi varsta? Recordman al trofeelor de Grand Slam 20), Roger Federer avea doar 6 titluri trecute in CV, mai putine decat Nadal, Djokovic, Zverev si Murray.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )