Libnet.ro
UNICEF

08:15

A depasit toate recordurile: performanta fara precedent pe YouTube, 100 de milioane in 24 de ore

Playtech Playtech,
A depasit toate recordurile: performanta fara precedent pe YouTube, 100 de milioane in 24 de ore

Daca nu ai o afinitate pentru muzica pop coreeana, este putin probabil sa fi auzit de BTS, dar trupa este mai populara pe YouTube decat Adele, Beyonce sau Ed Sheeran. La momentul redactarii. continuă pe Playtech

Fara precedent! Fost ministru, val de insulte la adresa lui Klaus Iohannis: E un tampit. E un dobitoc! Vai de viata lui!

E un tampit. E un dobitoc! Vai de viata lui! sunt cuvintele pe care un fost ministru al Educatiei le-a folosit pentru a-l caracteriza pe Klaus Iohannis. Este o reactie fara precedent si vine ca urmare a unei declaratii a presedintelui care a vorbit despre generatia pierduta de elevi.

Dezastru la Marea Neagra. Zeci de morti si pagube fara precedent din cauza inundatiilor

O ploaie puternica a lovit provincia Giresun din Turcia, localizata pe coasta Marii Negre, si a provocat o inundatie fulgeratoare peste noapte. FOTO si VIDEO. Bilant: morti si pagube. Dezastrul dintr-o provincie a Turciei de pe coasta Marii Negre: zeci de morti si pagube din cauza inundatiilor Ploile torentiale au lovit puternic provincia Giresun din .

Premierul Ludovic Orban: Obiectivul nostru, ca Guvern, este asiguram o finantare fara precedent pentru modernizarea caii ferate. Transportul feroviar este prioritar (VIDEO)

Obiectivul Guvernului este sa asigure o finantare fara precedent pentru modernizarea caii ferate, in conditiile in care considera ca transportul feroviar este prioritar, asa cum este pentru intreaga.

Scandal fara precedent in Germania. in ce conditii inumane stau muncitorii romani

Cazul care socheaza Germania. Muncitori romani, obligati sa stea in conditii inumane doar pentru a castiga bani. Cum s-a aflat totul?! Conditii mizere pentru muncitorii romani din Germania Pentru a-si asigura traiul, romanii sunt nevoiti sa plece in strainatate, lasandu-si acasa familia si prietenii. Sacrificiul, spun acestia, este pentru bani, pentru a putea oferi celor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )