Libnet.ro
UNICEF

14:00

Facebook si Instagram reduc si ele calitatea continutului video in Europa

Adevărul Adevărul,
Facebook si Instagram reduc si ele calitatea continutului video in Europa

Cele doua platforme se alatura astfel Netflix si YouTube, in incercarea de a solicita cat mai putin posibil retelele de internet de pe batranul continent. continuă pe Adevărul

Facebook reduce calitatea continutului video in Europa, pentru a evita o blocare a Internetului

Facebook anunta ca va reduce calitatea streamingului video pe platforma sa si pe Instagram in Europa, pentru a evita o blocare a Internetului, in contextul in care milioanede oameni lucreaza de acasa, iar.

Coronavirus: Dupa NetFlix, si YouTube isi reduce calitatea imaginilor video in Europa pentru a preveni congestia retelelor telecom

Dupa Netflix, si YouTube a anuntat vineri ca isi va reduce calitatea imaginilor transmise prin streaming in Uniunea Europeana pentru a preveni congestia retelelor de comunicatii, in contextul in care mii de europeni sunt izolati si muncesc ori studiaza de acasa pentru prevenirea raspandirii coronavirusului, transmite Reuters. Anunturile Netflix si Youtube vin dupa ce Comisia Europeana a facut apel la nevoia unor masuri comune de prevenire a congestionarii retelelor telecom.

Netflix confirma ca va scadea calitatea continutului sau in Europa

Dupa ce ieri Comisarul European, Thierry Breton, atragea atentia asupra faptului ca serviciile de streaming ar trebui sa scada calitate continutului pe care il ofera in piata europeana pentru a nu aduce retelele de internet in colaps, Netflix a anuntat ca s-a conformat acestei cereri.

Facebook si Instagram se adauga in lista companiilor de tehnologie care reduc calitatea video-urilor in Europa

Facebook si Instagram au anuntat ca vor reduce calitatea clipurilor video de pe aplicatii in UE pentru a preveni congestia retelelor de comunicatii, in contextul in care tot mai multi lucreaza de acasa din cauza epidemiei de coronavirus. Facebook are aproximativ 300 de milioane de useri in UE. Reecent, Netflix si YouTube au anuntat masuri similare, dupa solicitarea oficialilor UE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )