Libnet.ro
UNICEF

14:45

Firefox vrea sa repare cea mai mare problema de pe YouTube. Cum va face asta?

Playtech Playtech,
Firefox vrea sa repare cea mai mare problema de pe YouTube. Cum va face asta?

Algoritmul de recomandari de la YouTube te poate conduce pe niste cai foarte ciudate, sugerand videoclipuri care se simt extrem de personale si in acelasi timp nevizate. De aceea, Mozilla va. continuă pe Playtech

Spania: Madrid este capitala europeana cu cea mai mare incidenta a cazurilor de coronavirus. Protest al catorva mii de locuitori ai cartierelor care vor fi inchise de luni (VIDEO)

Madridul a devenit capitala europeana cu cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19. Pana la data de 13 septembrie, in capitala Spaniei, la fiecare 100. 000 de locuitori existau 700,16 de cazuri de infectare cu.

FOTO Cea mai mare plantatie de aronia din Romania se afla la Charlottenburg. Afacere sanatoasa cu regina fructelor de padure

O familie de timiseni a pus bazele primei si celei mai mari plantatiide aronia din Romania, o planta mai putin cunoscuta la noi in tara,dar care are proprietati benefice pentru organism.

Top 15 tari europene cu cea mai mare rata de infectare cu Covid-19. Romania, pe lista tarilor ai caror cetateni risca plasarea in carantina la calatoria in Europa

Mai multetari din Europa se confrunta cu impunerea carantinei de catre celelalte state membre ale Uniunii Europene, in cadrul noului sistem de liste pe culori pentru Covid, care se practica in UE, transmite.

Uber vrea sa vanda o parte din actiunile pe care le detine la cea mai mare companie chineza de ridesharing

Uber Technologies intentioneaza sa vanda o parte din participatia sa de 6,3 miliarde de dolari in firma chineza Didi Chuxing pentru a face rost de numerar, scrie Bloomberg News, citata de Reuters.

VIDEO Madrid, capitala europeana cu cea mai mare incidenta de Covid-19. Mii de locuitori protesteaza fata de noile restrictii ce vor intra in vigoare luni

Mii de locuitori din cartierele sudice ale Madridului afectate de restrictiile de mobilitate care vor intra in vigoare luni au iesit pe strazi, duminica, pentru a protesta fata de aceste noi masuri ale Guvernului regional condus de Isabel Diaz Ayuso, pe care le considera segregationiste.

Cea mai mare greseala in gestionarea pandemiei! Voichita Lazureanu, fostul director al Spitalului Victor Babes din Timisoara, scoate totul la iveala

Invitata in emisiunea Sinteza Zilei, Voichita Lazureanu, fostul director al Spitalului Victor Babes din Timisoara, a incercat sa dea o nota Ministerului Sanatatii pentru modul de gestionare a pandemiei de coronavirus.

Caixabank si Bankia formeaza cel mai mare grup bancar spaniol, cu active de 650 de miliarde de dolari

Consiliile de Administratie ale CaixaBank si Bankia au fost de acord cu fuziunea in urma careia va fi creata cea mai mare banca spaniola, cu active de peste 650 miliarde de dolari, dupa ce pandemia de coronavirus COVID-19) a exacerbat presiunile pentru indelung asteptata consolidare a sectorului bancar al tarii.

Simona Halep, veste excelenta inainte de Roland Garros. Cea mai periculoasa adversara este out

Simona Halep a primit o veste excelenta, chiar inainte de Roland Garos. A scapat de una dintre cele mai periculoase adversare. Jucatoarea japoneza Naomi Osaka, laureata ultimei editii a US Open, nu va participa la turneul de Mare Slem de la Roland Garros, care va avea loc intre 27 septembrie si 11 octombrie, din cauza .

Cea mai importanta componenta din computerul tau tocmai a devenit mai buna

Cand mi-am facut primul calculator asa cum am vrut, cei mai multi mi-au spus ca orice ar fi sa nu ma zgarcesc la placa video. Asta era acum mai bine de un deceniu. in 2020, Nvidia, cel mai mare producator de placi grafice, a anuntat un model nou. Dar acum nu mai e vorba doar de jocuri video.

VIRGIL POPESCU: Hidroelectrica este cea mai buna companie romaneasca, cea mai buna companie a statului roman

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a facut miercuri o vizita la centrala hidroelectrica Dimitrie Leonida Stejaru), ocazie cu care a declarat ca, in opinia sa, Hidroelectrica este cea mai buna companie romaneasca, cea mai buna companie a statului roman.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )