Libnet.ro
UNICEF

14:15

Kevin Spacey, in cel mai ciudat video: Frank Underwood revine si te lasa cu o groaza de intrebari

Playtech Playtech,
Kevin Spacey, in cel mai ciudat video: Frank Underwood revine si te lasa cu o groaza de intrebari

Kevin Spacey a lansat in Ajunul Craciunului cel mai ciudat video. Gateste, iti spune lucruri in vocea lui Frank Underwood, personajul din House of Cards, si lasa cateva dileme. continuă pe Playtech

Kevin Spacey, revenire neasteptata in rolul lui Frank Underwood: monolog in care actorul da replicaacuzatiilor de agresiune sexuala VIDEO

Kevin Spacey 59 de ani) a revenit in atentia publicului pentru prima data din luna octombrie 2017, cand a fost acuzat de hartuire sexuala. Actorul cazut in dizgratie apare intr-o filmare in care, prin vocea personajului Frank Underwood din serialul House of Cards, face aluzii la scandalul sexual in care este implicat. in plus, reactia neasteptata vine in aceeasi zi in care s-a anuntat oficial ca a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuala.

Cel mai ciudat mormant din Romania. Oamenii nu s-au pus inca de acord daca reprezinta sau nu un penis in erectie

Elemente decorative care sa personalizeze piatra de mormant ca un omagiu vesnic adus celui trecut in nefiinta nu reprezinta un lucru iesit din comun. Monumente funerare care ies in evidenta se intalnesc in toate cimitirele lumii, doar ca nu rare sunt cazurile cand rudele ramase in viata au un simt al umorului iesit din comun.

VIDEO Kevin Spacey raspunde acuzatiilor ntr-un monolog n stilul Frank Underwood: Cu siguranta, nu voi plati pentru ceva ce nu am facut

Kevin Spacey pledeaza nevinovat in privinta acuzatiilor de agresiune sexuala intr-un monolog in stilul Frank Underwood, personajul din celebrul serial House of Cards care a fost ucis de scenaristi in ultimul sezon ca urmare a scandalului din jurul actorului.

VIDEO Kevin Spacey, in rolul lui Frank Underwood: monolog in care actorul da replicaacuzatiilor de agresiune sexuala

Kevin Spacey 59 de ani) a revenit in atentia publicului pentru prima data din luna octombrie 2017, cand a fost acuzat de hartuire sexuala.

Kevin Spacey a lansat un clip video FABULOS chiar in timp ce era pus sub acuzare pentru agresiune sexuala! Lasa-ma sa fiu Frank (VIDEO)

Kevin Spacey, celebrul actor american din seria House of Cards, a postat un mesaj pe Twitter, primul de altfel din octombrie 2017 si pana in prezent, chiar in timp ce era pus sub acuzare pentru hartuire sexuala,.

Kevin Spacey va fi inculpat de atentat la pudoare

Actorul american Kevin Spacey, acuzat de mai multi barbati de agresiune sexuala, va fi inculpat formal pentru prima data la inceputul lui ianuarie pentru atentat la pudoare contra unui adolescent in iulie 2016, in apropiere de Boston, conform AFP.

Kevin Spacey raspunde acuzatiilor de agresiune sexuala, care au dus la excluderea sa din House of Cards: Nu v-ati grabit sa judecati fara sa aveti dovezi?

Kevin Spacey a fost acuzat de agresiune sexuala si va fi inculpat formal pentru prima data la inceputul lunii ianuarie. Actorul de 59 de ani va fi inculpat pentru atentat la pudoare si.

Kevin Spacey, pus sub acuzare pentru agresarea sexuala a unui adolescent

Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuala si vatamarea corporala a fiului minor al unei prezentatoare a postului american Boston TV, iar aceasta este prima sa inculpare de cand cariera de actor i-a fost distrusa de acuzatii de abuzuri sexuale savarsite asupra unor barbati.

Mbappe, cel mai bun fotbalist francez al anului

Atacantul Kylian Mbappe a fost desemnat cel mai bun fotbalist francez in 2018.

Kylian Mbappe (20 de ani, PSG), desemnat cel mai bun fotbalist francez, n 2018

Atacantul formatiei PSG Kylian Mbappe a fost desemnat cel mai bun jucator francez, in 2018, de publicatia France Football.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )