Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mare atentie, soferi! Politia Romana are asa ceva in masini. Dezvaluirea a fost facuta chiar pe YouTube

Playtech Playtech,
Mare atentie, soferi! Politia Romana are asa ceva in masini. Dezvaluirea a fost facuta chiar pe YouTube

Politia Romana a primit masini noi si are elemente noi de identificare vizuala. Acum, un politist a facut turul masinilor si lista echipamentelor care au venit la pachet. Poate ca n-avem. continuă pe Playtech

Atentie, soferi. Toti romanii cu masini pe benzina si pe motorina trebuie sa stie. Ce se intampla acum la pompa

Toti soferii care au masini pe benzina sau motorina ar trebui sa fie la curent cu ultimele preturi existente la carburatori si de unde ar trebui sa alimenteze ca sa poata face economii consistente. Atentie, soferi. Cei care au masini pe benzina si pe motorina trebuie sa stie asta. Ce se intampla la pompa Soferii .

Amenda de 3.000 de lei pentru soferii care au asa ceva la masina. Ramai fara bani la prima miscare

Cei care au masini isi pot monta, pentru a tine hotii la distanta, un sistem antifurt, insemnand o alarma auto. Cu toate acestea, conform legislatiei rutiere in vigoare, proprietarii de masini nu-si pot instala orice sistem auto, doar sisteme sonore antifurt ce respecta reguli in conformitate cu legislatia si legate de nivelul sonor si durata .

Traian Basescu, reactie categorica despre clanul Duduianu si Politia Romana. I-a desfiintat pe toti

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a criticat dur conducerea Politiei Romane, dupa ce au aparut imagini care demonstreaza ca ofiterii de rang inalt ai institutiei s-au intalnit, pe ascuns, intr-o biserica, cu interlopi ai clanului Duduianu. Basescu a declarat ca i-ar destitui pe loc pe cei care au luat parte la intalnire. Mai multe .

Mare atentie la dezinfectantul folosit! Cand se poate ajunge la deces

Pericolul coronavirusului nu a trecut si pe langa apa si sapun, folosim in continuare dezinfectant. Toxicologul Radu T806;incu a explicat la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea cand ajung aceste substante sa ne faca rau si cum sa le folosim astfel incat sa fie benefice. Mare atentie si la spirt sau la consumul de alcool metilic, care duce la deces.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )