Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Bravo a dat lovitura pe youtube. Cati bani a castigat intr-un singur an. S-a aflat acum

Playtech Playtech,
Mircea Bravo a dat lovitura pe youtube. Cati bani a castigat intr-un singur an. S-a aflat acum

Cu peste 2,5 milioane de urmaritori pe Facebook si peste 860. 000 de fani pe Youtube, Mircea Bravo este in prezent unul dintre cei mai de succes vloggeri romani, rivalizand cu Selly. Cunoscutul vlogger Mircea Bravo castiga bine. Veniturile sale au explodat in 2019 Succesul de care se bucura tanarul in mediul online se vede si . continuă pe Playtech

Cati bani a dat Simona Halep, de fapt, antrenorilor care au pregatit-o. Surprize mari pe lista

De-a lungul carierei, Simona Halep a castigat sume impresionante din tenis. Cu o parte din acesti bani, ea si-a platit antrenorii cu care a colaborat. Cati bani a dat Simona Halep antrenorilor Numarul doi mondial, Simona Halep a obtinut de-a lungul carierei castiguri impresionante din participarea la turneele din circuitul profesionist. Acum, campioana noastra ocupa .

Digi 24: Pacient cu COVID-19: Dureri crunte. Un tip m-a dat pe spate intrebandu-ma daca am luat bani ca sa stau in spital, stiind prin ce trec

Un barbat care nu a crezut in gravitatea bolii care a imbolnavit o lume intreaga s-a infectat - si el, si sotia - si le este recunoscator acum medicilor care i-au salvat viata. Marturiseste insa ca unele dintre cunostintele lui - oameni care nu cred in existenta virusului - l-au sunat sa il intrebe cati bani a luat ca sa stea in spital.

Pensii 2020. Cati bani vor lua romanii cu pensii mici

Sunt vesti bune pentru pensionarii cu pensii mici. Odata cu majorarea punctului de pensie, se majoreaza si pensia minima garantata, de care poate beneficia si pensionarii din sistemul public, dar si ceu din sistemul militara. Cati bani vor lua romanii cu pensii mici Conform ordonantei Guvernamentale oficializata in aceasta saptamana, de luna viitoare se vor .

Pepe, super afacere in plina criza. Este unic in Romania. Cati bani face

Pandemia a afectat tot ce a prins in cale. Singurul care a fost ocolit, se pare, este Pepe, care face in continuare bani, desi afacerile ii sunt inchiriate ori scoase din functiune. Sunt oameni, si nu putini, care dau 100 de euro pe luna pentru a fi membri. Pepe, pe plus! Cantaretul si-a facut o .

Cat de mult se ieftinesc vacantele la mare. Cati bani trebuie sa scoti din buzunar

OPMCTA Organizatia Patronala Mamaia Constanta a initiat un studiu care a relevat faptul ca vacantele de pe litoralul romanesc ar urma sa fie mai ieftine, in medie cu cu 20%, din data de 23 august. De altfel, o scadere semnificativa va avea loc incepand cu data de 1 septembrie, atunci cand sejururile scad cu .

Marcel Ciolacu a dat lovitura in PSD. I-a convins pe toti: rezultatele alegerilor din partid

Marcel Ciolacu a fost ales presedintele PSD in urma votului online, cu un rezultat zdrobitor. Ma simt implinit ca am reusit sa facem cea mai performanta echipa. Rezultatele alegerilor: Marcel Ciolacu a fost ales presedinte PSD Astazi, in jurul orei 14, Robert Cazanciuc anunta inceperea procedurii de vot si citea raportul comisiei de propuneri, adoptat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )