Libnet.ro
UNICEF

16:15

Netflix are cele mai multe descarcari in primul trimestru din 2020. YouTube Kids, cea mai mare utilizare

Adevărul Adevărul,
Netflix are cele mai multe descarcari in primul trimestru din 2020. YouTube Kids, cea mai mare utilizare

Si YouTube sta foarte bine, generand 110 milioane de dolari prin aplicatie in aceeasi perioada, cele mai mari venituri intre aplicatiile de streaming la nivel global, potrivit unui raport intocmit de Apptopia si Braze, citat de Reuters. continuă pe Adevărul

285 de cadre medicale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus Cele mai multe, 181, sunt la Suceava

285 de cadre medicale, din care 91 de medici si 90 de asistenti, de la spitale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus. Cele mai multe cazuri - 181 - sunt la Suceava si in Bucuresti - 45.

Tara din Europa care are cele mai multe persoane testate si unde stiinta are prioritate in fata politicii

Islanda mizeaza pe depistarea contracronometru a contactilor unei persoane confirmate pozitiv pentru a lupta impotriva raspandirii coronavirusului in mica tara insulara, dar si pe stiinta. Cei situati in fruntea luptei sunt autoritatile civile si oamenii de stiinta, care coordoneaza raspunsurile, in timp ce politicienii au o prezenta secundara.

Ludovic Orban: Cele mai multe pareri converg spre un varf al epidemiei intre 20 aprilie - 1 mai

Premierul Ludovic Orban a declarat ca specialistii sustin ca un varf al epidemiei de coronavirus, in Romania, ar putea avea loc in perioada 20 aprilie - 1 mai, dar ca autoritatile sunt pregatite sa ia masurile necesare.

CORONAVIRUS |Romania este tara din Europa Centrala si de Est cu cele mai multe decese ale pacientilor cu COVID-19 Bilantul complet din regiune

A trecut mai bine de o luna de la confirmarea primului caz de coronavirus de pe teritoriul Romaniei si s-au scurs aproape doua saptamani de la decesul primului pacient contaminat cu COVID-19. De atunci si pana.

Reclamatiile la adresa asiguratorilor, in special a celor RCA, au crescut cu peste 150% anul trecut: Euroins, firma cu cele mai multe reclamatii

Societatea de asigurare cu cel mai mare numar de petitii analizate in mod unic pe petent in anul 2019 a fost Euroins Romania, cu 12. 005 petitii 57,61% din numarul total de petitii), in crestere cu 482,77% fata de anul 2018 se arata in raportul dat publicitatii marti de ASF. City Insurance a inregistrat 4607 petitii unice 22,11% din totalul petitiilor), in crestere cu 159,40% fata de 2018. Cu exceptia Asirom VIG si Generali, care au inregistrat scaderi, toate celelalte societati au inregistrat cresteri ale numarului de reclamatii.

La NY e nebunie mare!. Catrinel Sandu, despre ce se intampla in America, tara cu cele mai multe cazuri COVID-19

Statele Unite au depasit Italia si China la numarul de contaminari coronavirus si situatia se inrautateste pe zi ce trece. Am vorbit cu Catrinel Sandu, stabilita in Florida, despre ce se intampla acum in SUA, dar si despre cum s-a schimbat viata ei si a familiei ei din cauza pandemiei.

285 de cadre medicale infectate cu coronavirus in Romania. Cele mai multe, 181, in Suceava

Peste 280 de cadre medicale din Romania au fost infectate cu noul coronavirus, potrivit raportarilor catre INSP din teritoriu.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Piata de fuziuni si achizitii a numarat 19 tranzactii, in tara noastra

Piata de fuziuni si achizitii a numarat 19 tranzactii, in tara noastra, in primul trimestru al acestui an, cu patru mai multe comparativ cu perioada similara din 2019, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

A SCAZUT CU 28% IN PRIMUL TRIMESTRU Activitatea globala de fuziuni si achizitii, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Activitatea mondiala de fuziuni si achizitii s-a diminuat cu 28% in primul trimestru din 2020, pana la cel mai scazut nivel de dupa 2016, deoarece efectele devastatoare ale pandemiei de coronavirus asupra economiei s-au produs in martie, conform Reuters.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Tranzactiile cu gaze naturale au prezentat o intensificare evidenta fata de perioada similara a anului trecut

Tranzactiile cu gaze naturale au prezentat, in primul trimestru al anului, o intensificare evidenta fata de perioada similara a anului precedent, perioada aflata sub nefericita incidenta a OUG 114, se arata intr-un comunicat al Bursei Romane de Marfuri, remis Redactiei noastre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )