Libnet.ro
UNICEF

15:30

OnePlus 7T, anuntat oficial: ecran de 90Hz si Android 10 din fabrica

Adevărul Adevărul,
OnePlus 7T, anuntat oficial: ecran de 90Hz si Android 10 din fabrica

Intr-un eveniment care a avut loc joi si a fost transmis si pe YouTube, producatorul chinez a anuntat cel de-al treilea telefon al sau din acest an sau al patrulea, daca luam in considerare si versiunea 5G a lui OnePlus 7 Pro). continuă pe Adevărul

Google a anuntat ce ofera pe telefoanele ieftine cu Android 10 Go

Problema actualizarilor dispozitivelor cu Android inca exista. Ar putea fi si mai mare pe telefoanele ieftine, dar Google a incercat s-o rezolve cu versiunea Go. Iar acum exista Android 10 Go.

Toate telefoanele pe care Huawei testeaza Android 10

Primul telefon lansat cu Android 10 a fost Huawei Mate 30. EMUI 10 va fi insa si pe alte telefoane si compania a inceput deja testarea. Vestea si mai buna e ca sunt incluse, in primul val,.

OnePlus 7T, oficial: de ce o sa tii minte cel mai nou smartphone de top

Ultimele saptamani au fost incarcate de lansari importante in domeniul smartphone-urilor, iar OnePlus 7T este printre ultimele terminale de top ale acestui an. Dupa ce a fost subiectul mai.

ASF a anuntat oficial decizia si motivele sanctionarii cu cate 50.000 lei a City Insurance si Euroins, cei mai mari asiguratori RCA

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat oficial joi ca in urma cu 2 zile a sanctionat City Insurance si Euroins cu cate 50. 000 de lei, confirmand informatiile pe surse publicate marti de HotNews. ro. ASF precizeaza ca motivele sanctionarii celor doi asiguratori sunt transmiterea cu intarziere a ofertei de despagubire sau a notificarilor cu privire la motivele pentru care nu au aprobat, in totalitate sau partial, pretentiile de despagubire, precum si efectuarea cu intarziere a platii despagubirilor. Cele doua societati au dreptul de a contesta sanctiunea in termen de 30 de zile de la comunicarea hotararii.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )