Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ce operatie estetica are, de fapt, Andreea Balan. A recunoscut acum tot

Playtech Playtech,
Ce operatie estetica are, de fapt, Andreea Balan. A recunoscut acum tot

Andreea Balan este, fara doar si poate, una dintre cele mai iubite artiste. Aceasta a fost intotdeauna deschisa cu fanii ei si nu a ezitat sa le raspunda celor mai indraznete curiozitati. Ce operatie estetica are, de fapt, Andreea Balan De aceasta data, fanii au aflat ce operatie estetica are artista. intr-un vlog pe Youtube, . continuă pe Playtech

Cel mai mare secret pe care Andreea Balan l-a tinut ascuns chiar si de fostul sot George Burcea. S-a aflat ce nimeni nu trebuia sa stie

Andreea Balan s-a pus pe facut destainuiri. Andreea Balan a dezvaluit secretul pe care nimeni nu l-ar fi banuit. Artista a impartasit ceva nestiut pe care nici George Burcea, barbatul cu care se afla in plin proces de divort, nu il cunoaste. Cel mai mare secret al Andreei Balan. Nici George Burcea nu-l cunoaste. S-a .

Ce spune Andreea Balan despre fericirea dupa divort. Le-a dat criticilor peste nas

Andreea Balan a facut faimoasa provocare de pe Interne, AMN-AM, cu Amna, datorita careia au fost dezvaluite cateva secrete din viata sa personala, intens comentata in aceste zile, dupa ce a fost surprinsa in tandreturi, la mare, alaturi de un alt barbat. Andreea Balan, despre fericirea dupa divot. Le place suferinta. Vor sa te vada .

Andreea Balan, decizie majora. A ajuns acasa la noul iubit. Ce s-a intamplat

Pana la varsta de 36 de ani, Andreea Balan a trecut printr-o logodna, pe cand avea 20 de ani, tradari, infidelitati si un divort. Dupa toate acestea, iubeste din nou, se zvoneste ca de trei saptamani. Iar cum in dragoste si in razboi totul este permis, cantareata s-a dus cu capul inaintela casa noului iubit, .

Andreea Balan, primele afirmatii dupa ce a fost surprinsa cu Tiberiu Argint: Daca esti fericita dupa un divort, ti se da in cap (VIDEO)

Andreea Balan pare ca si-a gasit linistea in bratele altui barbat si este pregatita pentru a incepe o noua etapa a vietii ei. Artista a fost surprinsa alaturi de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, pr.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )