Libnet.ro
UNICEF

10:46

Selly a facut din nou accident. Ce s-a intamplat acum cu bolidul de 70.000 de euro

Playtech Playtech,
Selly a facut din nou accident. Ce s-a intamplat acum cu bolidul de 70.000 de euro

Selly, unul din cei mai in voga vloggeri, pare-se ca are mare ghinion cand vine vorba de masini. Vedeta Youtube-ului a fost surprinsa recent undeva in apropierea Bucurestiului cu bolidul de cateva zecei de mii de euro lovit, din nou. Bolid de 70. 000 de euro lovit din nou Anul trecut Selly isi anunta fanii ca . continuă pe Playtech

Andreea Esca a disparut de la Stirile PRO TV. Ce s-a intamplat acum

In ziua in care copii Andreei Esca au fost la analize, prezentatoarea nu a mai aparut la jurnal. Ce face acum stirista. Ce s-a intamplat acum. Andreea Esca a disparut de la stiri Dupa ce, ieri-dimineata, Andreea Esca si-a programat cei doi copii la mai multe analize medicale, prezentatoarea stirilor de la Pro TV nu .

FONDUL CLASEI LOVESTE DIN NOU Educatia nu este gratuita, elevii se revolta

Elevii au constat, acum si la modul oficial, ca educatia nu este gratuita in tara noastra. Celebrul fond al clasei loveste din nou, acum aparand intr-un act oficial. Asociatia Elevilor din Constanta AEC), Asociatia Elevilor din Bucuresti si Ilfov AEBI), Asociatia Elevilor din Maramures AEM), Asociatia Valceana a Elevilor AVE) condamna ferm includerea cheltuielilor cu fondul scolii si al clasei in cosul minim de consum pentru un trai decent al unei familii.

Andreea Esca, din nou la spital. Decizia luata in aceasta dimineata! Nu a mai vrut sa astepte

Andreea Esca nu a uitat prin ce a trecut, acum aproximativ o luna, cand a fost infectata cu noul coronavirus. Aceasta il uase de la sotul ei, pe nume Alexandre Eram. Cel putin, asa a precizat vedeta, si nicidecum de la acea controversata petrecere la care a participat. Andreea Esca, din nou la spital Astfel .

COVID-19 loveste din nou in familia Andreei Esca? De ce au ajuns copiii vedetei la spital?

Andreea Esca a trecut prin momente de groaza in urma cu aproximativ o luna, cand atat ea cat si sotul si fiul ei, Aris, au fost diagnosticati cu coronavirus. Potrivit declaratiilor vedetei, aceasta a contractat virusului de la sotul ei si nu de la acea petrecere atat de controversata. insa cei doi copii ai Andreei Esca au ajuns din nou la spital cu doar o zi in urma.

Romanii au din nou voie sa intre in Lituania dar stau 14 zile in izolare

Lituania permite din nou intrarea romanilor in tara dar numai daca prezinta un test negativ Covid-19.

Mircea Sandu a fost diagnosticat din nou cu cancer, dupa 11 ani. Fostul presedinte al FRF a fost operat in Franta

Mircea Sandu a fost din nou diagnosticat cu cancer, la 11 ani dupa ce a primit acelasi diagnostic. Fostul presedinte al FRF si-a descoperit o tumoare la plamani, in urma unui control de rutina. Din fericire,.

Marcel Pavel, din nou pe scena. Unde va concerta artistul, dupa ce s-a vindecat de coronavirus

Indragitul cantaret, Marcel Pavel se intoarce pe scena dupa ce a avut COVID. Acesta se numara printre invitatii speciali la cel mai mare concert in aer liber din Romania, de anul acesta. Unde v-a concerta artistul, dupa ce s-a vindecat de coronavirus Marcel Pavel s-a vindecat complet dupa problemele medicale pe care le-a avut in .

Veste cumplita pentru Mircea Sandu! A fost diagnosticat din nou cu cancer

La 11 ani dupa ce a luptat pentru a invinge cancerul la colon, Mircea Sandu a fost din nou pus la incercare. Medicii din Franta l-au anuntat in luna iunie ca are o tumoare maligna la plamani, anunta Gazeta Sporturilor. Din fericire pentru cel care a condus Federatia Romana de Fotbal intre 1990 si 2014, .

Andreea Ibacka, din nou la TV. Sotia lui Cabral ii face concurenta

Andreea Ibacka revine pe micile ecrane! Fanii acesteia aproape ca-si luasera adio de la imaginea blondinei prezenta la TV. in ce proiect se va implica iubita actrita pentru prima oara dupa ce a nascut? Andreea Ibacka revine in TV! Andreea Ibacka revine in televiziune! Dupa ani si ani, sotia lui Cabral se va bucura din .

Europa se inchide din nou. Cand vine valul doi al pandemiei de coronavirus

Vesti rele vin din partea autoritatilor tarilor de pe batranul continent! Europa se inchide din nou? Valul doi al pandemiei de coronavirus e mai aproape decat ne-am fi inchipuit. Restrictiile din tarile europene se intensifica Pandemia de coronavirus nu este nici de departe spre final. in ultimele 24 de ore, la nivel global, s-a inregistrat .

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2154 seconds )