Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top Google: Care sunt cele mai populare clipuri video de pe YouTube in Romania anului 2018

Adevărul Adevărul,
Top Google: Care sunt cele mai populare clipuri video de pe YouTube in Romania anului 2018

In decembrie, Google deruleaza pana la inceputul anului pentru a vedea care au fost cele mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2018. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai populare aplicatii, jocuri, melodii si filme din 2018, pe dispozitivele Apple

Apple a lansat lista de sfarsit de an care cuprinde ceea ce compania numeste cele mai bune aplicatii, jocuri, muzica, filme, emisiuni TV, podcast-uri si multe altele. Selectiile includ si cele mai descarcate aplicatii de pe iPhone si iPad. Cea mai descarcata aplicatie din 2018 a fost YouTube detinuta de Google. Pe locul doi a fost Instagram, detinuta de Facebook, urmata de Snapchat.

Nominalizarile la Globurile de Aur 2019. Care sunt cele mai bune productii de cinema si televiziune

S-au anuntat nominalizarile la cea de-a 76-a editie a Globurilor de Aur. Golden Globes Awards/Globurile de Aur deschid calea mult ravnitelor premii Oscar care vor fi decernate, anul viitor, la sfarsitul lunii.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care au cele mai mari sanse sa divorteze

Chiar daca zodia ta se afla printre cele care risca sa ajunga la despartire, asta nu inseamna ca acesta va fi cu siguranta destinul tau. in schimb, foloseste astrologia pentru a afla mai multe despre.

Maneaua care intra in topul celor mai populare clipuri pe YouTube

In decembrie, Google deruleaza pana la inceputul anului pentru a vedea care au fost cele mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in anul care se incheie. Anul acesta avem si o.

TOP Google Play: Cele mai bune aplicatii din 2018 pentru Android

Google a anuntat cele mai bune aplicatii, filme, emisiuni TV si carti disponibile pe sistemul sau de operare - Android - din acest an. Castigatorii includ dezvoltatori de aplicatii cunoscuti pe piata, alaturi de altii selectati manual de Google. Exista, de asemenea, o noua categorie - Fan Favorite - bazata pe voturile utilizatorilor Google Play.

Sondaj CJI:Cele mai vizionate posturi de televiziune la nivel national sunt Prime TV, Moldova 1 si Jurnal TV

Televiziunele sunt cele mai utilizate surse media, urmate de retelele de socializare, care sunt accesate mai des decat site-urile de stiri sau cele de nisa. Posturile de radio sunt ascultate mai rar, iar ziarele sunt mai cunoscute si mai des citite de participanti, in comparatie cu revistele. Sunt constatarile Studiului national de audienta a mass-media, realizat de compania Magenta Consulting, la comanda Centrului pentru Jurnalism Independent.

Cele mai bine imbracate vedete in 2018

Ele sunt cele mai bine imbracate vedete ale anului 2018. Tinutele lor sunt memorabile, comentate si reinterpretate de criticii de moda. Sunt vedete care nu tin cont de reguli, adopta aparitii unice si lanseaza trenduri in moda.

Care sunt sumele fabuloase castigate de cei mai bine platiti muzicieni ai anului 2018

U2, Guns N Roses, Katy Perry sau Coldplay se afla in topul muzicienilor si formatiilor cu cele mai mari incasari in 2018. in total, veniturile celor din top 10 au fost de aproximativ 886 de milioane de dolari,.

Cele mai bune jocuri si aplicatii din 2018, conform Google Play

Pentru ca a sosit luna decembrie, Google Play face retrospectiva anului si iti arata cele mai bune jocuri si aplicatii din 2018. Dincolo de miile de aplicatii care promit sa-ti curete.

FOTO Odaia Buna, povestea unei delicioase afaceri de familie. Cele mai vandute produse: dulceata de nuci verzi si de ardei iute

Odaia Buna este o afacere de familie in care sunt implicati patru membri. Cu totii muncesc pentru a crea bunatati din legume si fructe: dulceata, magiun, compoturi, peltea de struguri. Produsele ajung in targuri si piete, dar sunt vandute si pe internet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )