Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Reclamele la iPhone 11 Pro iti arata de ce costa o avere

Playtech Playtech,
VIDEO Reclamele la iPhone 11 Pro iti arata de ce costa o avere

Nu au ajuns inca in magazine, dar Apple isi promoveaza intens noile smartphone-uri anuntate de curand. Compania a publicat trei reclame la iPhone 11 Pro pe canalul sau de YouTube. Cum se. continuă pe Playtech

iPhone 11 Pro face din noapte zi si nici macar nu e la putere maxima

Ce-i drept, Google a schimbat jocul fotografiei de noapte cu Pixel 3. Dar Apple sustine ca poate recupera, iar iPhone 11 Pro demonstreaza asta. Compania promite insa o tehnologie si mai buna.

Telefoane bune care costa in total mai putin decat cel mai scump iPhone 11

IPhone 11 Pro si Pro Max au preturi imense. Dar ce ai putea cumpara in loc de cel mai scump iPhone 11? Asta am cautat si, ei bine, sunt cateva modele onorabile. Deocamdata, Orange a anuntat.

Performanta iPhone 11 lasa concurenta in lacrimi si e motivul pentru care costa atat

IPhone 11 si iPhone 11 Pro au fost anuntate oficial. Ca de fiecare data, Apple n-a oferit chiar toate detaliile. Dar, din fericire, in mai putin de-o saptamana le-am aflat. Astfel, acum.

Pretul iPhone 11 in Romania la primul magazin care il pune la precomanda

Precomenzile pentru iPhone 11 au fost anuntate, initial, de Orange. Dar fara pret. A urmat Vodafone, tot fara pret. Un magazin il promite insa la precomanda si are un pret pentru iPhone.

iPhone 11 si celelalte modele au o problema grava de securitate cu iOS 13

Inainte ca Apple sa prezinte iPhone 11 si sa anunte oficial lansarea iOS 13, s-a aflat ca lucreaza deja la o actualizare pentru sistemul de operare. Acum e posibil sa aflam si de ce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )