Libnet.ro
UNICEF

18:45

YouTube copiaza Instagram si iti ofera cea mai populara functie

Playtech Playtech,
YouTube copiaza Instagram si iti ofera cea mai populara functie

YouTube isi mentine relevanta intr-o piata foarte aglomerata a retelelor sociale prin actualizari constante, chiar daca unele dintre ele nu sunt cele mai originale. in cazul in care nu. continuă pe Playtech

Performanta istorica! Romania a terminat pe locul 4 cea mai importanta competitie de case solare din lume (FOTO)

Romania a reusit o performanta istorica la cea mai importanta competitie de case solare de pe glob, Solar Decathlon din Dubai, dupa ce echipa EFdeN, reprezentanta tarii noastre, a obtinut locul al patrulea.

Performanta istorica! Romania a terminat pe locul 4 cea mai importanta competitie de case solare din lume (FOTO)

Romania a reusit o performanta istorica la cea mai importanta competitie de case solare de pe glob, Solar Decathlon din Dubai, dupa ce echipa EFdeN, reprezentanta tarii noastre, a obtinut locul al patrulea.

Cea mai relaxanta melodie atestata stiintific: reduce anxietatea cu 65%

O melodia de opt minute, compusa de o echipa de cercetaori si de trupa Marconi Union din Marea Britanie, este considerata cea mai relaxanta piesa muzicala, avand efecte a reduce semnificativ anxietatea.

100 - EDITIE SPECIALA Cea mai sublima pagina a istoriei romanesti

Marea Unire din 1918 a fost si ramane pagina cea mai sublima a istoriei romanesti. Maretia ei sta in faptul ca desavarsirea unitatii nationale nu este opera nici unui om politic, nici a unui guvern, nici a unui partid; este fapta istorica a intregii natiuni romane, realizata intr-un elan tasnit cu putere din strafundurile constiintei unitatii neamului, un elan controlat de fruntasii politici, pentru a-l calauzi cu inteligenta politica remarcabila spre telul dorit.

PICTORIAL INCENDIAR: Cea mai mare dintre surorile Kardashian a POZAT NUD! Barbatii au ramas cu gura cascata cand au vazut cum arata la 39 de ani (FOTO)

Cea mai mare dintre surorile Kardashian i-a pus pe jar pe barbati. Kourtney a acceptat invitatia de a realiza un pictorial nud pentru celebra revista GQ din Mexic. Focoasa bruneta a impartasit.

PSRM: Actuala componenta a Parlamentului e cea mai rusinoasa din istoria R. Moldova

Actuala componenta a Parlamentului s-a dovedit a fi cea mai rusinoasa din istoria tarii. Este declaratia fractiunii Socialistilor. Reprezentantii fractiunii spun ca acest Parlament a fost constituit din persoane care anterior au ascuns un adevar teribil despre furtul miliardului de euro din sistemul financiar-bancar al tarii. Prin manipulari si cumpararea intr-un mod deschis a deputatilor a fost creata noua majoritate parlamentara.

Dragnea, la sedinta solemna dedicata Centenarului: Cea mai importanta realizare din acest veac al Unirii este integrarea euro-atlantica a Romaniei

Presedintele Camerei Deputalilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Sedinta solemna a Parlamentului consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, ca cea mai mare realizare a Romaniei este integrarea euro-atlantica si trebuie continuat pe acest drum. in plus, Dragnea a firmat ca e normal ca politicienii sa se critice, dar a spus ca este dispus sa colaboreze cu toata lumea in interesul natiunii.

Finul oligarhului Plahotniuc, decorat de Dragnea si Tariceanu cu cea mai inalta distinctie a Camerei Deputatilor

Andrian Candu, seful Parlamentului de la Chisinau si finul oligarhului moldovean Vlad Plahotniuc, a fost decorat de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu cu cea mai inalta distinctie a Camerei Deputatilor.

Rugby: Romnia ncheie 2018 pe locul 18 n lume - Cea mai slaba pozitionare din ultimii sase ani

Nationala de rugby a Romaniei incheie anul pe locul 18 in ierarhia internationala din 105 tari), cea mai slaba pozitionare din ultimii sase ani.

Eurostat: Romania a inregistrat cea mai mare crestere de pret la electricitate din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat cea mai mare crestere de pret la electricitate din toata Uniunea Europeana 14%), in primul semestru din anul 2018, potrivit datelor furnizate de Oficiul European de Statistica.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )