Libnet.ro
UNICEF

05:15

De ce nu e buna, de fapt, zeama de varza pentru sanatate. Nu o consuma, daca suferi de aceste afectiuni

Playtech Playtech,
De ce nu e buna, de fapt, zeama de varza pentru sanatate. Nu o consuma, daca suferi de aceste afectiuni

Zeama de varza este utilizata pentru a trata multe boli si ajuta organismul sa functioneze mult mai bine, dar persoanele care sufera de anumite afectiuni ar trebui sa nu apeleze la acest tratament natural. De ce nu e buna, de fapt, zeama de varza pentru sanatate Desi multe dintre leacurile naturale sunt extrem de eficiente . continuă pe Playtech

Ce spune Mihaela Bilic, de fapt, despre varza murata. Totul e clar din acest moment

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a vorbit despre beneficiile legumelor fermentate, in special varza murata, aliment din camarile tuturor romanilor. Aceasta poate trata o multime de afectiuni, fiind singura care contine vitamina B12. Nutritionistul Mihaela Bilic: consumul de varza murata, benefic pentru organism Nutritionistul Mihaela Bilic i-a felicitat pe toti romanii care pun varza murata la .

Cum se pune, de fapt, corect varza la murat. Secretul pe care trebuie sa-l stie orice gospodina

Varza murata este una dintre reginele toamnei. Nu lipseste din camara niciunei gospodine, putand fi folosita pe timp de iarna pentru o multime de preparate sau asorata cu o multitudine de delicii culinare calde, cu sosuri si carnuri alese, si are si o multime de beneficii, spun nutritionistii. insa, de multe ori nu iese ca .

Alimentele pe care cardiologii nu le consuma niciodata. Sunt un mare risc pentru sanatate

Medicii cardiologi au constatat de mult care sunt efectele unui regim de viata nesanatos asupra pacientilor lor. Chiar daca pot trece cu vederea un pahar cu vin rosu, o portie de cartofi prajiti, o carne mai grasa sau o felie de tort, exista alimente pentru care indulgenta lor dispare. Alimente cu mare risc pentru sanatate: .

3 legume care te scapa de toxinele din organism si iti cresc imunitatea. Beneficii uimitoare pentru sanatate

Aceste alimente te ajuta sa-ti cureti orgnismul de toxine si sa-ti intaresti sistemul imunitar si iti imbunatatesc multe functii din organism. Iata care sunt cele trei legume pe care sa le consumi constant. 3 legume care te scapa de toxinele din organism si iti cresc imunitatea Sfecla Din punct de vedere nutritional, sfecla este una .

Fructele de toamna care sunt aur pentru sanatate. Toti romanii trebuie sa le consume ca supa

Cum sa te folosesti de minunatiile toamnei? Fructele si legumele sezonului sunt foarte benefice organismului tau. Cum poti sa le integrezi in meniul tau zilnic si care este cea mai usoara reteta de supa pe care poti sa o prepari din ele? Fructe de toamna. Cum sa le introduci in meniul tau? Desi multi oameni .

Cea mai buna placinta cu varza. Reteta are un ingredient secret

Cand varza sta falnica pe tarabele precupetilor, majoritatea deliciilor pregatite de gospodine se invart in jurul ei, fiind sezonul cand aceasta cuprinde casele. Fie ca o pun la murat sau o gatesc in fel si chip, leguma nu lipseste din odaile romanilor in aceasta perioada. Pentru cei satui de varza la cuptor, ciolan cu varza .

Acord politic la nivel european pe bugetul UE 2021-2027 si resursele proprii UE: Fondurile pentru sanatate la nivel european vor fi triplate

Bugetul alocat programului de sanatate la nivel european va fi triplat, dupa ce Parlamentul European a ajuns marti la un acord, dupa negocieri lungi cu reprezentantii Consiliul UE, privind Cadrul Financiar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )