Libnet.ro
UNICEF

17:45

Care este adevarul, de fapt, despre zeama de varza murata. Putina lume stia asta

Playtech Playtech,
Care este adevarul, de fapt, despre zeama de varza murata. Putina lume stia asta

Varza murata, dar si zeama de varza au in componenta vitamina U, acea vitamina anti-ulceroasa care se distruge prin fierbere. De aceea, varza murata si zeama se recomanda in tratarea bolilor ulceroase. Care este adevarul, de fapt, despre zeama de varza murata Deoarece stimuleaza arderea grasimilor si normalizeaza apetitul, varza si zeama de varza se . continuă pe Playtech

Ce spune Mihaela Bilic, de fapt, despre varza murata. Totul e clar din acest moment

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a vorbit despre beneficiile legumelor fermentate, in special varza murata, aliment din camarile tuturor romanilor. Aceasta poate trata o multime de afectiuni, fiind singura care contine vitamina B12. Nutritionistul Mihaela Bilic: consumul de varza murata, benefic pentru organism Nutritionistul Mihaela Bilic i-a felicitat pe toti romanii care pun varza murata la .

Secretul ciorbei de storceag. Cu ce se drege, de fapt, si care este ingredientul vedeta

Se spune ca storceagul se mananca intr-un singur loc din Romania: la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii. Regina ciorbelor pescaresti poate fi adusa si in oala din bucatariile gospodinelor, nu numai in ceaunele de pe mal, caci secretele ei au fost desconspirate. Influentata de gastronomia ucraineana, zeama se prepara repede si fara migala. Reteta de .

Care este pasta de dinti perfecta pentru tine. La ce trebuie sa fii atent

Alaturi de alte produse pentru igiena personala, pasta de dinti este printre cele mai utilizate. Cu toate ca multi dintre noi avem acest produs in casa, putini sunt cei care stiu cum trebuie sa alegem produsul, in asa fel incat sa fie cu adevarat benefic pentru igiena orala. La ce trebuie sa fii atent cand .

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

Cine este, de fapt, criminalul din Ghimpati. Mergea foarte des la masaj erotic

S-a aflat cine este, de fapt, criminalul din Ghimpati. Suspectul in cazul tinerei omorate si arse pe un camp dintre localitatile Ghimpati si Valea Plopilor, Giurgiu, era un client fidel al saloanelor de masaj erotic. Astefel, in ultimul timp, suspectul incepuse sa frecventeze salonul de masaj la care lucra si Mihaela Sabina Mircea. Suspectul in .

COVID-19, cat de mortal este de fapt si cum creste probabilitatea de deces in functie de varsta

Inca de la inceputul pandemiei a fost discutata rata mortalitatii, cat de usor poti deceda din cauza infectiei in functie de varsta si de comorbisitati si care este procentul de supravietuire odata ce.

Cuvantul cheie care lipseste din articolele despre vaccinul covid al PfizerBioNTech

Companiile Pfizer si BioNTech au anuntat luni producerea la scara larga a unui vaccin contra Covid 19, foarte eficient. Insa, informatiile despre acest vaccin oferite in presa sunt incomplete si nu explica exact cel mai important lucru despre acest vaccin.

Jill Biden va continua sa predea la colegiul la care este profesoara chiar si atunci cand va deveni prima-doamna

Jill Biden, sotia presedintelui ales, Joe Biden are un doctorat in educatie si este profesoara la un colegiu public din apropiere de Washington. Partera presedintelui ales isi va pastra postul cu norma.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )