Libnet.ro
UNICEF

14:46

Cea mai buna limonada din lume, din pepene rosu. Reteta este foarte simpla

Playtech Playtech,
Cea mai buna limonada din lume, din pepene rosu. Reteta este foarte simpla

Limonada este o bautura de vara racoritoare minunata, ce se poate realiza din diverse fructe. Pentru un plus de aroma, poti adauga, in functie de preferinta, ghimbir, menta, rozmarin, busuioc si multe alte plante aromatice. Reteta limonada din pepene rosu Ingrediente zeama de la 12 pepene mediu circa 1L) zeama de la 4-5 lamai circa . continuă pe Playtech

Cea mai buna reteta pentru salata de vinete. Secretul bucatarilor

Vara avem nevoie de mancare usoara, deoarece hrana foarte consistenta nu face casa buna cu canicula de-afara, asa ca azi va prezentam o reteta foarte usor de facuta de salata de vinete. Salata de vinete este preferata copiilor, dar va puteti servi si musafirii si nu va veti face de ras. Cea mai gustoasa reteta .

Reteta de clatite americane cu sos de mere. Cea mai buna reteta pentru un mic dejun delicios

Reteta de clatite americane cu sos de mere, fie ca este aleasa ca desert, fie ca este aleasa pentru micul dejun, este intodeana un adevarat rasfat pentru cei care le au in fata, indiferent ca este vorba despre adulti sau copii. Reteta de clatite americane cu sos de mere. Cea mai indicata reteta pentru un .

Cea mai buna prajitura cu visine din visinata. Reteta simpla pentru un desert delicios

Daca ai la indemana cateva visine si putini biscuiti, iar musafirii ti-au facut o vizita pe nepusa masa, poti face, in doi timpi si trei miscari, prajitura cu visine din visinata. Gustoasa, aromata, este un desert rapid de casa, care este gata in maximum o ora. Reteta desert: prjitura cu visine din visinata Ingrediente 300 .

Cum s-a schimbat viata in cel mai nordic oras din lume, locul unde acum cateva zile temperatura a atins un record de 21,7 grade

Longyearbyen are 2. 300 de locuitori si este considerat cel mai nordic oras din lume, fiind cea mai mare asezare din arhipelagul norvegian Svalbard. Este unul dintre locurile unde clima s-a schimbat cel mai mult in lume in ultimii 40 de ani, iar asta se vede in multe aspecte ale vietii de zi cu zi, fie ca este vorba de cladirile care se prabusesc in permafrost sau de numarul tot mai mare de avalanse. Amanunt interesant, in Svalbard sunt interzise pisicile, pentru a proteja fauna locala, si tot acolo ursii polari sunt atat de numerosi, incat oamenii nu au voie sa se aventureze in afara localitatilor decat daca sunt inarmati.

Cel mai bun piure din lume. Chef Florin Dumitrescu a dezvaluit reteta secreta

Desi toata lumea stie sa faca un piure, exista cateva mici detalii care vor face diferenta intre unul foarte bun si unul mai putin bun. Pentru a obtine garnitura perfecta trebuie sa stim cateva secrete. Chef Florin Dumitrescu a dezvaluit tehnica prin care putem obtine un preparat cremos si gustos, folosind aceleasi ingrediente. Cum sa .

Cea mai frumoasa nunta din istorie. Au trecut 39 de ani de la ceremonia Printesei Diana

Au trecut 39 de ani de la nunta Printesei Diana cu Printul Charles. Cum a descurs evenimentul care a intrat in istorie datorita ceremoniei spectaculoase? 39 de ani de la nunta Printesei Diana cu Printul Charles Printesa inimilor nu va fi uitata niciodata, o arata oamenii pentru care bunatatea ei va fi mereu un exemplu .

Ce facilitati are cea mai moderna scoala din Bucuresti. Cat a costat modernizarea

Recent, mai exact in data de 24 iulie, au fost deschise portile celei mai moderne scoli din Capitala, a carei elevi se vor bucura de pardoseala antibacteriana, igienizare fara atingere si usi tratate antifoc. Este vorba despre o unitate de invatamant din Sectorul 6, care, inainte de modernizare, era cat p-aci sa cada peste elevi.

Coronavirus in lume. America Latina si zona Caraibilor au devenit regiunea cel mai grav afectata din lume

America Latina si zona Caraibilor au devenit in weekend regiunea cel mai grav afectata din lume de criza pandemica declansata de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. in weekend,in America.

Bogatii redevin bogati! Vezi cine are cele mai valoroase actiuni din lume!

Valoarea de piata a celor mai mari 100 de companii din lume inceput sa creasca si aproape s-au recup.

Alerta meteo ANM. 30 iulie, cea mai calduroasa zi din 2020

Temperaturi de foc pe data de 30 iulie, anunta ANM! Aceasta ar putea fi cea mai calduroasa zi din an, iar meteorologii au emis chiar un cod galben de canicula! 21 de judete si Capitala se afla sub avertizare de vreme extrema, fiind anuntate nu mai putin de 39 de grade Celsius. Meteorologii spun ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )