Libnet.ro
UNICEF

20:15

Si-a pus frunze de varza murata pe fata si zeama pe par. Ce efect a observat dupa aceea

Playtech Playtech,
Si-a pus frunze de varza murata pe fata si zeama pe par. Ce efect a observat dupa aceea

Spaimele oricarei femei care inainteaza in varsta sunt ridurile. Specialistii explica faptul ca atunci cand pielea pierde colagen se instaleaza ridurile, dar si factorii externi accentueaza aparitia lor. Pentru a sta departe cat mai multa vreme de aceste semne ale trecerii timpului, exista o multime de metode. Creme, tratamente profesionale, aparaturi, tehnici, dar nimic nu . continuă pe Playtech

A pus slanina la fiert in zeama de varza murata si a ramas uimit. Ce a constatat dupa gatire

Nu ai cum sa refuzi slaninuta fiarta in zeama de varza: dar cum se prepara cea mai buna slanina? Iata cum se prepara aceste fel de mancare ca sa ti se topeasca in gura! Ingrediente o bucata slanina de pe burta 2 litri zeama de varza un plic boia dulce o capatana usturoi o lingurita .

De ce sunt innebuniti romanii dupa varza murata. Misterul despre preparatul pe care toti il iubesc

In sezonul rece, este nelipsita de pe mesele noastre, iar misterul despre preparatul pe care toti il iubesc a fost dezlegat. Iata de ce sunt innebuniti romanii dupa varza murata! Varza murata, un deliciu iubit de toata lumea Desi este un aliment cu origini nemtesti, varza murata este un preparat pe care toti il iubesc.

Cum se fac cele mai bune sarmale in foi de varza murata. Reteta lui Chef Scarlatescu

Chef Catalin Scarlatescu este unul dintre cei mai apreciati bucatari din Romania, astfel ca nu e de mirare ca toata lumea doreste sa-i afle retetele cu care isi rasfata prietenii si familia. Anul acesta este musai sa incercati reteta lui de sarmale, dar sa afli si trucul pe care il foloseste Cheful de la Chefi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )