Libnet.ro
UNICEF

07:00

De ce trebuie sa pastrezi zeama de la castravetii murati. E perfecta pentru gospodine

Playtech Playtech,
De ce trebuie sa pastrezi zeama de la castravetii murati. E perfecta pentru gospodine

De ce trebuie sa pastrezi zeama de la castravetii murati? E perfecta pentru unele preparate, iar multi dintre romani o consuma goala. Gospodinele stiu cel mai bine ce sa faca cu ea. Trebuie sa pastrezi zeama de la castravetii murati de acum incolo! E vremea muraturilor si a mancarurilor traditionale romanesti care sunt destul de . continuă pe Playtech

A pus zeama de la castravetii murati peste carne si a ramas uimita. Ce s-a intamplat in doar o ora

In sezonul rece, e vremea muraturilor, se stie. Borcanele cu castraveciori acri in otet se golesc, dar trebuie sa stii ca zeama lor nu trebuie aruncata. A pus zeama de la castravetii murati peste carne si a ramas uimita Saramura cu otet de la castraveciorii acri poate sa fie pastrata vreme indelungata, dupa ce muraturile .

Cum faci acasa cea mai buna piftie. Reteta perfecta pentru Craciun

Piftia este nelipsita de pe masa romanilor de sarbatorile de iarna. Acest preparat delicios si traditional se face dinurechi, cap si picioare de porc. Ingrediente piftie 1 kg picioare sau cap de porc sorici de porc; 1 ceapa; 2 morcovi; 1 patrunjel; 1 pastarnac; 1 telina; 2 foi de dafin; 3-4 boabe de ienibahar; .

Cum prepari cele mai bune sarmale pufoase. Reteta secreta, perfecta pentru sarbatori

Originea sarmalelor a fost motiv de disputa in Europasau inca este, cel putin pentru cei patimasi. Unii scriu ca locul de bastina al acestora este Imperiul Otoman, in timp ce altii incadreaza preparatul in lista celor mai bune produse traditionale romanesti. Fie cum o fi, gustoase tot raman, dar si dificil de preparat. Ai mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2769 seconds )