Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fondatorul Huawei spune ca era inevitabil conflictul cu Statele Unite

Playtech Playtech,
Fondatorul Huawei spune ca era inevitabil conflictul cu Statele Unite

Ren Zhengfei, fondatorul Huawei, spune ca era inevitabil conflictul cu SUA deoarece obiectivul companiei de a deveni un lider global ameninta interesele SUA. Am sacrificat interesele indivizilor. continuă pe Playtech

SUA ne subestimeaza, spune fondatorul Huawei, care multumeste companiilor americane care au contribuit mult la dezvoltarea Huawei

In complicatul context al razboului comercial americano-chinez, fondatorul Huawei spune ca efectele asupra companiei nu vor fi atat de putenice, fiindca Statele Unite subestimeaza Huawei. Ren Zhengfei, fondatorul Huawei, spune ca multe companii americane au ajutat grupul chinez sa se dezvolte si este convins ca aceste companii au incercat sa convinga autoritatile sa le lase sa colaboreze in continuare cu Huawei.

Statele Unite elimina tarifele aplicate pentru otel, aluminiu, carne de porc si vita si bourbon din Canada si Mexic

Statele Unite au incheiat vineri acorduri pentru eliminarea tarifelor aplicate importurilor de otel si aluminiu din Canada si Mexic, au anuntat guvernele celor trei tari, inlaturand un obstacol major din calea aprobarii legislative a noului pact comercial nord-american, transmite Reuters.

Trump ameninta Iran: Daca vrea o lupta, acela va fi sfarsitul lui oficial. Ce spune despre armele nucleare

Presedintele american Donald Trump a amenintat duminica Iranul, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter, crescand astfel ingrijorarile privind un potential conflict dintre Statele Unite si Iran, relateaza CNN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )