Libnet.ro
UNICEF

13:00

Horoscop 15 octombrie. Reusita mare la job pentru o zodie, chiar azi! Ce patesc ceilalti nativi

Playtech Playtech,
Horoscop 15 octombrie. Reusita mare la job pentru o zodie, chiar azi! Ce patesc ceilalti nativi

Horoscopul zilei de 15 octombrie 2020. Afla ce ne rezerva astrele pentru aceasta zi, pentru toate zodiile. Astfel, cifrele norocoase ale zilei sunt 4, 23, 34 si 56. in plus, culori precum galben, maro si bronz aduc noroc in aceasta zi de mijloc de toamna. Horoscopul zilei de joi, 15 octombrie, pentru toate zodiile Berbec . continuă pe Playtech

Horoscop 12 octombrie 2020. Singura zodie care incepe saptamana cu banii pusi deoparte

Horoscop 12 octombrie 2020. Horoscopul zilei de 12 octombrie, luni, aduce vesti bune pentru unele zodii, dar triste pentru altele. De mentionat este ca printre fericitii zodiacului se numara si Capricornii. Vezi cumarata horoscopul zilei luni, 12 octombrie, pentru fiecare zodie Berbec Pentru Berbeci, accentul cade astazi pe partenerul de viata, dar si pe cel .

Horoscop 12 octombrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Racii au o zi importanta, surprize pentru Tauri

Horoscop 12 octombrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Stare de suflet foarte buna, avem energie, curaj si chef de viata. O zi formidabila. Ne mobilizeaza pe toti, avem si umor, iar ziua decurge bine.

Horoscop 13 octombrie 2020. Cum va fi satisfacut ego-ul leilor

Mercur din Scorpion adera astazi la un aspect armonios de sextil cu Venus din Fecioara, ceea ce inseamna ca zodiile Rac, Scorpion si Pesti coopereaza bine cu semnele Taur, Fecioara si Capricorn. Cele din urma raman in gratiile astrelor si in a doua parte a zilei, cand Luna trece in Fecioara. Horoscop 13 octombrie 2020 .

Cea mai mare onoare pentru Gheorghe Hagi! A fost inclusv intr-un top magnific, alaturi de Zidane, Pele si Maradona

Gheorghe Hagi este considerat cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile. Dar si printre cei mai buni din lume, in toata istoria. Prestigioasa publicatie France Football, cea care acorda Balonul de Aur, a facut un top al celor mai buni fotbalisti din istorie. La capitolul mijlocasi ofensivi, din 20 de jucatori nominalizati, unul este .

Horoscop 14 octombrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Balantele scapa de ceva care le statea pe cap, Varsatorii au o zi cu belsug

Responsabilitate astazi, in situatiile pe care le avem de rezolvat. intr-un fel sau altul, trebuie sa aratam destoinicie, pricepere, dar si autoritate. O zi frumoasa si fructuoasa pentru multi dintre noi.

Calendar ortodox 13 octombrie. Ce mare sfant se sarbatoreste azi

In data de 13 octombrie, in calendarul ortodox, se sarbatoreste unul dintre cei mai mari sfinti si ocrotitorul Romaniei, Sfantul Andrei. Calendar ortodox 13 octombrie: astazi se sarbatoreste Sfantul Andrei Biserica Ortodoxa serbeaza astazi Aducerea moastelor Sfantului Andrei la Iasi. in anul 1996, a fost adusa la Iasi racla cu capul sfantului, de la Catedrala .

Stagiunea Filarmonicii continua, in regim live, fara spectatori. Mahler, Haydn, Beethoven, in programul de pe 15 octombrie

Joi, de la ora 19. 00, Orchestra simfonica a Filarmonicii George Enescu, condusa de dirijorul Theo Wolters, il are invitat, in regim live, fara spectatori, pe scena Ateneului, pe solistul Viniciu Moroianu. in program, Adagietto din Simfonia nr. 5, de Mahler, Simfonia nr. 104 de Haydn, Fantezia pentru pian, cor si orchestra de Beethoven. Corul Filarmonicii, condus de Iosif Ion Prunner, revine, alaturi de orchestra, in stagiunea online.

Andrei Nastase ii sugereaza Maiei Sandu sa se retraga din cursa electorala in favoarea lui: Mai este timp pana pe 15 octombrie

Candidatul Platformei DA pentru alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Andrei Nastase, ii sugereaza liderei PAS, Maia Sandu, sa se retraga din cursa electorala in favoarea lui, asa cum a facut dansul in alegerile prezidentiale din 2016.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )