Libnet.ro
UNICEF

17:15

Horoscop 28 septembrie 4 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana grea

Playtech Playtech,
Horoscop 28 septembrie 4 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana grea

Pentru saptamana 28 septembrie 4 octombrie va propunem un nou horoscop. O luna plina in Berbec este vedeta spectacolului in aceasta saptamana. Luna plina este intercalata intre raii Saturn si Pluto, ambele stationand direct pe 29 septembrie si respectiv pe 4 octombrie. Horoscop 28 septembrie 4 octombrie Cu siguranta, luna octombrie nu este . continuă pe Playtech

Luni, 28 septembrie - deschiderea anului universitar 2020-2021 la Academia de Studii Economice din Bucuresti

Luni, 28 septembrie a. c. , are loc deschiderea anului universitar 2020-2021 la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Festivitatea la nivelul universitatii va fi transmisa live, pe facebook-ul institutional, direct din Aula Magna a Palatului ASE, intre orele 10:00 -11:00. Vor urma festivitatile pe facultati, conform programului afisat pe site-ul institutional www. ase. ro. Acestea vor putea fi urmarite live pe paginile de Facebook si vor fi urmate de sesiuni interactive pe platforma Zoom, in care studentii din anul I vor avea posibilitatea de a-si cunoaste profesorii si colegii.

Curs valutar BNR pentru luni, 28 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 28 septembrie? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 28 septembrie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Coronavirus in Romania, 28 septembrie 2020. Peste 1.200 de noi cazuri si 30 de morti in ultimele 24 de ore. Record de internati la ATI!

Coronavirus in Romania, 28 septembrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca, in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate peste 1. 200 de noi cazuri de imbolnavire cu COVID-19, iar 30 de pacienti au murit in spitale.

28 SEPTEMBRIE, IN ROMANIA: Numarul infectarilor cu SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 1271 cazuri noi

Pana astazi, 28 septembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 123. 944 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19).

Disperarea fermierilor atinge cote alarmante: cate mii de euro le ofera romanilor care vor sa faca asta

Fermierii cauta cu orice pret angajati. Facultatile din Iasi pregatesc specialisti in domenii noi, in ton cu cererea. Pentru cei cu diploma se intrevede un viitor sigur: meseriile de tractorist sau mecanic agricol, platite cu mii de euro pe luna. Mai greu de gasit = mai scump. Fermierii ofera mii de euro romanilor care vor .

Horoscop 26 septembrie 2020. Zodia asta trebuie sa iasa din rutina, neaparat! Ce risca sa pateasca

Astrele au pregatit o noua zi plina de incercari pentru toate zodiile! Citeste horoscop 26 septembrie 2020 si afla ce nativi trebuie sa isi concentreze puterile si sa se rupa de rutina ce le-a acaparat viata. Astrologii au un avertisment ingrijorator pentru o zodie! Horoscop 26 septembrie 2020 zodia Berbec Este momentul in care .

Horoscop zilnic - luni, 28 septembrie 2020. Nativii din zodia Gemeni vor intalni marea iubire

Vesti bune pentru nativii din zodia Gemeni. isi vor gasi marea iubire in perioada urmatoare. Horoscop zilnic - luni, 28septembrie 2020, pentru fiecare zodie Zodia.

Horoscop 27 septembrie 2020. Singura zodie care azi are nevoie de iubire ca sa nu o ia pe cai gresite!

Chiar daca este duminica si mergem la vot, astrele nu stau deloc degeaba. Acestea ne calauzesc in fiecare zi a vietii noastre, cu bune si cu rele. Azi iti prezentam un horoscop pentru ziua de 27 septembrie 2020, ziua in care romanii isi aleg si primarii, pentru urmatorii 4 ani. Horoscop 27 septembrie 2020 .

Horoscop 26 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii au tot felul de sarcini de indeplinit, Sagetatorii sunt pusi pe cheltuiala

Horoscop 26 septembrie 2020. Ceva oboseala, astazi, asa ca cel mai bine ar fi sa ne odihnim, daca se poate in singuratate si fara telefoane. Iata horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat astazi de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

infrangere catastrofala pentru PSD Cluj, coordonat de Vasile Dincu la alegerile locale: Cu 5% din voturi social-democratii nu vor avea niciun mandat de consilier local

PSD a suferit o infrangere catastrofala la alegerile locale din Cluj, judet in care social-democratii au fost coordonat de Vasile Dancu, proaspat propulsat in functie de presedinte al Consiliului National al.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )