Libnet.ro
UNICEF

22:45

Horoscopul banilor 12-18 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana dificila

Playtech Playtech,
Horoscopul banilor 12-18 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana dificila

Horoscopul banilor ne spune ca Jupiter, planeta expansiunii, se conecteaza usor cu Neptun psihic luni, 12 octombrie, pentru a treia si ultima oara in acest an. Aceasta este una dintre semnaturile anului 2020 si are un efect sedativ, optimist. Pot exista momente eureka despre ceea ce credem. Tot luni, Venus se conecteaza usor cu Mercur, . continuă pe Playtech

INCEPAND CU 1 OCTOMBRIE 2021 Romanii vor avea nevoie de pasaport pentru a intra in Marea Britanie

Romanii nu vor mai putea intra in Marea Britanie doar pe baza buletinului cartii de identitate incepand cu 1 octombrie 2021, conform unei informari facute de guvernul de la Londra privind terminarea perioadei de tranzitie inaintea Brexitului, conform G4media.

Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale care vor face ravagii in Romania. Ce se va intampla in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie vine cu vesti proaste pentru acest final de saptamana. in aproape toata tara sunt emise avertizari de Cod Gallben de precipitatii abundente si temperaturi scazute. Administratia Nationala de Meteorologie anunta ploi torentiale in Romania Avertizarea de Cod Galben de precipitatii abundente emisa de Administratia Nationala de Meteorologie vizeaza 11 judete din .

Top 10 orase din Romania: orasele surprinzatoare in care vor sa locuiasca romanii

Tocmai a fost publicat cel mai recent Barometru Urban, un top 10 cu orasele din Romania care ofera cea mai ridicata calitate a vietii. in urma cu cateva zile, au ajuns online rezultatele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )