Libnet.ro
UNICEF

16:15

Zodiile care insala cel mai mult. Efectiv nu se pot abtine in fata tentatiilor!

Playtech Playtech,
Zodiile care insala cel mai mult. Efectiv nu se pot abtine in fata tentatiilor!

Horoscopul iti dezvaluie ce zodie insala cel mai mult, de fapt. Ea nu rezista tentatiilor si se lasa prada oricarei ispite. Asadar, mare atentie, daca ai un partener nascut in aceste patru zodii. Zodiile care insala cel mai mult Acesti nativi nu sunt facuti sa ramana fideli daca o alta persoana apare si le atrage . continuă pe Playtech

Zodiile care fac cel mai mult rau. Nu se gandesc la alti oameni

Astrologii au detectat zodiile care fac cel mai mult rau. Nu se gandesc la alti oameni. Toti avem o latura intunecata impletita cu alta luminoasa, dau unii nativi au o inclinatie mai mult spre cea negativa. Acestea sunt zodiile cele mai malefice. Nu tin cont de oameni sub nicio forma Astrologii au anuntat care sunt .

TRUMP, LA ULTIMA DEZBATERE CU BIDEN DE LA NASHVILLE: Am facut cel mai mult pentru comunitatea afro-americana de la Abraham Lincoln

Presedintele american, Donald Trump, si rivalul sau democrat, Joe Biden, s-au reintalnit joi seara la Nashville statul Tennessee) pentru ultima lor dezbatere televizata, cu 12 zile inainte de scrutin, scrie AFP.

Acesta este cel mai infricosator film din toate timpurile

Care este cel mai scary film ever? Aceasta este intrebarea care provoaca cea mai mare dezbatere printre impatimitii genului horror, in special in timpul sezonului de Halloween. Care este cel.

Horoscop 23 octombrie 2020. Zodiile care vor avea o zi dificila

Astrologul a facut horoscopul pentru ziua de vineri, 23 octombrie 2020. Astfel, vestile sunt bune pentru majoritatea nativilor, cu eceptia unei zodii care va avea probleme la serviciu. Intrarea in zodia Scorpionului face ca lucrurile sa devina mai tensionate. Horoscopul zilei de vineri, 23 octombrie 2020. O zodie risca sa ajunga in faliment Potrivit horoscopului .

Fehmarnbelt va fi cel mai lung tunel scufundat din lume. O lectie pentru unii care scufunda autostrazile fara sa le construiasca

Dupa mai mult de un deceniu de pregatire a inceput lucrul la cel mai lung tunel scufundat din lume, Fehmarnbelt Tunnel, care va conecta Danemarca cu Germania la 40 m sub nivelul marii si va scurta simtitor timpii de calatorie cand va fi gata in 2029. Va fi lung de 18 km, este unul din cele mai mari proiecte europene de infrastructura si are un buget de peste 7 miliarde de euro.

Cum face Chef Scarlatescu cel mai bun cozonac. Reteta celebrului bucatar

Cozonacul este un preparat nelipsit de pe masa romanilor de sarbatori, insa nu este tocmai simplu de preparat. Astfel, reteta lui Chef Catalin Scarlatescu te va ajuta foarte mult daca esti la primul tau cozonac, iar daca ai experienta in materie, cu siguranta te va ajuta sa-ti iasa un preparat delicios. Reteta de cozonac a .

REI FINANCE ADVISORS: Criza ar putea baga in insolventa sau faliment mai mult de 300.000 de firme

Un numar de peste 500. 000 de someri si mai mult de 300. 000 de firme ar putea intra in insolventa sau faliment in perioada urmatoare, in conditiile in care impactul economic al COVID-19 pentru companii si angajati va fi foarte puternic, iar efectele se vor resimti abia incepand de anul viitor, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

S-a descoperit care este cea mai eficienta masca anti-covid. Specialistii au facut anuntul categoric

S-a descoperit care este cea mai eficienta masca anti-covid-19. O echipa a Universitatii din Tokyo a demonstrat, in urma unui experiment, cum pot preveni mastile sanitare infectarea cu coronavirus. Astfel, potrivit studiului, protectia este mai mica in cazul produselor din panza, comparativ cu cele chirurgicale. Cat de eficiente sunt mastile de protectie impotriva coronavirusului. Specialist: .

CORONAVIRUS |Franta: Guvernul va extinde starea de urgenta la mai mult de 30 de departamente

Guvernul francez va extinde starea de urgenta la mai mult de 30 de departamente, potrivit unor surse BFMTV, dupa ce, sambata, in noua departamente, inclusiv in Paris, o astfel de masura a intrat in.

Cel mai toxic produs pe care toti romanii il cumpara din magazine. Atentie maxima

Acesta este cel mai toxic produs pe care foarte multi romanii il cumpara din magazine si il consuma regulat. Potrivit ultimelor studii din domeniu, consumul regulat de alimente din cutii de conserve creste nivelul de bisfenol A, o substanta organica care este foarte daunatoare pentru organismul uman. Acest produs este foarte toxic pentru organism, dar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2864 seconds )