Libnet.ro
UNICEF

23:00

10 lucruri pe care nu le stiai despre Netflix, dar ar trebui

Playtech Playtech,
10 lucruri pe care nu le stiai despre Netflix, dar ar trebui

Netflix a organizat o intalnire cu jurnalisti din toate regiunile in care serviciul e disponibil. Asa am ajuns la sediile companiei din California si am revenit cu detalii despre cum functioneaza lucrurile. in ianuarie 2016, extinderea Netflix in toata lumea a pornit ca un zvon. Apoi, a fost confirmat la CES 2016 si, in prezent, []. continuă pe Playtech

Ce nu stiai despre trecutul lui Dan Diaconescu

In presa au aparut din cand in cand detalii inedite despre Dan Diaconescu: cum a castigat primii bani, care a fost primul sau job si pe ce a cheltuit milioane de euro. Dan Diaconescu s-a nascut in.

Sinteza zilei. Laura Codruta Kovesi, prima pozitie in Top 10 flausati. Care sunt celelalte topuri prezentate de Mihai Gadea si Mircea Badea

Unitatea de elita a Antenei 3 le da paradeala totala meltenilor. A paradi inseamna a realiza o emisiune de larga audienta in scopul atragerii rasului in hohote la telespectatori. Sosetele lui.

TOP 10 tari in care femeile traiesc cel mai bine

Danemarca a intrecut Suedia in clasamentul statelor in care femeile traiesc cel mai bine, potrivit unui studiu realizat, in 2018, de catre US News World Report.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )