Libnet.ro
UNICEF

13:30

Care e cel mai bun combustibil iarna, de la benzina la electricitate

Playtech Playtech,
Care e cel mai bun combustibil iarna, de la benzina la electricitate

Cand vine vorba despre combustibil, oferta pe piata este destul de mare si tocmai de aceea soferii nu stiu intotdeauna ce sa aleaga. Exista conducatori auto care sunt de parere ca benzina este mai buna daca va alege o companie mai cunoscuta. in randul conducatorilor auto exista un zvon potrivit caruia carburantul din Romania ar []. continuă pe Playtech

Land Rover ameninta cu cel mai bun off-roader de pana acum: Noul Defender va eclipsa Mercedes-ul G-Class!

Un director de proiectare din cadrul Land Rover Studio a spus despre noul Defender ca va fi mult mai bun decat legendarul Mercedes G-Class. Off-roaderul britanicilor va debuta anul acesta si nu va fi anuntat de niciun concept, de frica sa nu il copieze chinezii.

BUNA VESTIRE 2018. Reteta pentru cel mai bun peste la cuptor! Gata in doar 15 minute!

Ingrediente: 500 g file peste alb, 30 g unt, 1 lamaie, 1 legatura patrunjel, sare, piper, paprica, File de peste la cuptor cu lamaie - mod de preparare: Untul se topeste 1 minut.

O fata din Constanta este cel mai bun performer stiintific francofon al Romaniei, in anul 2018

Veronica Hagi, doctorand la Scoala doctorala a Universitatii Ovidius din Constanta, a fost declarata.

Cand e cel mai bun moment pentru altoirea pomilor

Gradinarii si specialistii in horticultura spun ca ne aflam in cea mai buna perioada din an pentru altoirea pomilor. Astfel, acestia indica faptul ca de la sfarsitul lunii februarie si pana la inceputul lunii aprilie altoirea pomilor are cele mai mari sanse sa aiba succes.

Titlurile Alumil urca pe primul loc al cresterilor bursei locale

Actiunile Alumil Rom Industry ALU), companie care produce si distribuie sisteme de profile din aluminiu, au beneficiat de o crestere a cotatiei de 11,42%, in intervalul 15 - 22 martie, devenind cel mai rentabil emitent de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Cartea Forma apei, a carui ecranizare a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun film, in librarii

Romanul Forma apei, de Guillermo del Toro si Daniel Kraus, a aparut in aceasta saptamina in colectia Biblioteca Polirom, in traducerea Veronicai D. Niculescu.

Sarbatoarea Mierii de la Blaj, cel mai mare targ apicol din Romania

Sambata, la Blaj, se desfasoara cel mai mare targ apicol din Romania, la care sunt prezenti 150 de e.

Cel mai mic salariu din Politie este de 1776 lei, plus normele de hrana si echipament (1240 lei), sporurile si orele suplimentare / Ct cstiga cei cu functii de conducere

Cel mai mic salariu net din Politie al unui agent debutant) a crescut de la 1. 373 in decembrie 2016, la 1. 776 in ianuarie 2018, la care se adauga norma de hrana de 990 lei si norma de echipament de 250 de lei si alte sporuri, afirma ministerul de interne intr-un comunicat dat in contextul protestelor de sambata ale unor angajati MAI.

Cel mai nou trend. Piercing cu diamante in loc de inel de logodna

Ei bine, atunci cand credem ca le-am vazut pe toate, internetul vine instant cu cate o tendinta care ne lasa fara cuvinte. Daca porti, sau astepti sa primesti un inel de logodna, te poti considera deja old-fashioned. Cel mai nou trend este sa iti faci un piercing cu diamant pe degetul inelar.

Cel mai vechi producator de arme american a declarat falimentul

Cel mai vechi producator de arme din America, Remington Outdoor, a declarat falimentul in urma scaderii vanzarilor. Analistii sunt de parere ca motivul din spatele acestei scaderi este ca oamenii sunt mai putin ingrijorati de posibilitatea unor noi restrictii ale vanzarilor de arme datorita preluarii mandatului prezidential de catre Donald Trump, scrie BBC.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )