Libnet.ro
UNICEF

13:45

Gabriela Firea despre stirea ca ar demisiona de la primarie: Zvon otravit

Playtech Playtech,
Gabriela Firea despre stirea ca ar demisiona de la primarie: Zvon otravit

Gabriela Firea neaga informatiile prezentate recent de o parte a presei bucurestene potrivit carora ar renunta la mandatul de primar general al Capitalei. Recent operata, doamna primar a anuntat ca va fi supusa unei noi interventii chirurgicale. Cu toate acestea, Gabriela Firea spune ca isi continua zilnic munca si ca se va prezenta la birou [] . continuă pe Playtech

Gabriela Firea despre relatia cu liderul PSD: Este vorba de o normalizare; in spital am primit flori de la Dragnea si de la Dancila

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a spus intr-o interventie la Antena 3 ca inca nu s-a impacat cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, insa a ajuns la o normalizare a relatiilor. in perioada in care a stat in spital, aceasta mai marturiseste ca a primit flori de la Dragnea, Dancila si Tariceanu.

Gabriela Firea, despre relatia cu liderul PSD: in spital am primit flori de la Dragnea si de la Dancila

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a spus intr-o interventie la Antena 3 ca inca nu s-a impacat cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, insa a ajuns la o normalizare a relatiilor.

Gabriela Firea rupe tacerea despre starea sa de sanatate: S-au lansat informatii toxice despre mine

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri, in exclusivitate la Antena 3, ca se pregateste pentru o a treia operatie, dar ca de luni a revenit la serviciu pentru a-si continua proiectele de.

Gabriela Firea anunta ce urmeaza in conflictul cu Liviu Dragnea

Gabriela Firea a declarat, miercuri seara la Antena 3, ca dupa problemele de sanatate pe care le-a avut starea sa este una buna si ca a inceput din nou munca la Primaria Capitalei. Citeste si: Gabriela.

Gabriela Firea: Sunt cat se poate de intreaga si apta de munca. Nu ma tin captiva nici doctorii si nici extraterestrii

Primarul general, Gabriela Firea, va suferi inca o interventie chirurgicala din cauza problemelor gastro-intenstinale. Edilul a transmis, intr-o postare pe Facebook, ca urmatoarea operatie, cea de a treia, va.

Gabriela Firea dezminte zvonurile privind demisia: Merg inainte, nu ma plang si nu ma abat niciun milimetru de la ce am promis

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a reluat activitatea la birou, ladoar douasaptamani si jumatate de la interventia chirurgicaladificilala colon. Desi au trecut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )