Libnet.ro
UNICEF

12:31

Papa Francisc, in Romania: cand ar fi planificata aceasta vizita marcanta

Playtech Playtech,
Papa Francisc, in Romania: cand ar fi planificata aceasta vizita marcanta

Papa Francisc ar veni in vizita in Romania. Despre un astfel de moment s-a vehiculat si la inceputul anului 2017, acum ar putea deveni si realitate. Papa Francisc ar efectua vizita in Romania la pachet cu Bulgaria. Ce-i incert e daca acum chiar se va intampla sau e doar un zvon. Vaticanul, sau alte surse [] . continuă pe Playtech

UPDATE Papa Francisc va veni anul viitor n Romnia, la nceputul lunii mai - presa / Vizita nu este confirmata oficial, deocamdata (Biroul de presa al Sfntului Scaun)

Papa Francis va vizita Romania si Bulgaria, anul viitor, in primele zile ale lunii mai, scrie corespondentul de la Vatican al publicatiei periodistadigital. com. UPDATE 19:50 Biroul de presa al Sfantului Scaun a precizat pentru HotNews. ro ca vizita in Romania nu este confirmata in prezent. 48 Papa Francisc ar putea vizita in 2019 Romania, au confirmat vineri pentru Agerpres surse din Arhiepiscopia Romano-Catolica. E foarte probabil. Noi asteptam vizita, care trebuie confirmata. Nu stim inca data exacta. Va veni, la anul, candva, a spus una dintre surse.

Presa spaniola: Papa Francisc va vizita Romania in mai 2019

Papa Francisc ar putea vizita Romania in mai 2019, potrivit site-ului spaniol periodistadigital. com. Programul calatoriilor pe care Suveranul Pontif le va face anul viitor este in curs de finalizare,.

Papa Francisc vine in Romania in mai 2019, la 20 de ani dupa vizita Papei Ioan Paul al II-lea. Posibila slujba in Parcul Izvor (surse)

Papa Francisc va efectua o vizita in Romania si Bulgaria in luna mai a anului viitor, anunta presa. Papa Francisc va ajunge in Romania in primavara anului viitor. Potrivit publicatiei.

Papa Francisc vine in Romania

Publicatia spaniola Periodista Digital scrie despre vizita Papei Francisc in Romania si Bulgaria. Suveranul pontif ar urma sa vina in primele zile din mai anul viitor.

UPDATE Papa Francisc va veni anul viitor n Romnia, la nceputul lunii mai - presa

Papa Francis va vizita Romania si Bulgaria, anul viitor, in primele zile ale lunii mai, scrie corespondentul de la Vatican al publicatiei periodistadigital. com.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4847 seconds )