Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy S8 Active: Existenta telefonului este dezvaluita chiar de producator

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S8 Active: Existenta telefonului este dezvaluita chiar de producator

Samsung Galaxy S8 Active este smartphone-ul despre care am mai vorbit, dar care a ramas pana acum la stadiul de zvon. Nu ar fi prima data cand Samsung lanseaza o versiune Active a telefoanelor de top din gama Galaxy S, astfel ca sansele pentru aparitia unui Galaxy S8 Active erau destul de mari. Suntem aproape []. continuă pe Playtech

Cu ajutorul lui Samsung Galaxy S8 iti poti debloca PC-ul cu Windows 10

Samsung Galaxy S8 are parte de un nou update care da o utilitate noua telefonului, mai ales daca ai un calculator cu Windows 10. Samsung a adus o serie de noi update-uri pentru aplicaiile din gama Flow, astfel incat sa ofere suport pentru functia Windows Hello, din Windows 10. Mai multe dispozitive din seria Galaxy [].

Samsung Galaxy Note 7 relansat: Cum se va numi si cand apare

Desi se stie de ceva vreme ca Samsung va lansa o varianta noua de Samsung Galaxy Note 7, nimeni nu stia pana acum cum se va numi aceasta. La inceput, informatiile indicau catre Galaxy Note 7R. El chiar aparuse in mai multe benchmark-uri pe Internet sub acest nume. Apoi, un alt zvon indica sprea alt [].

Viitoarele Samsung Galaxy C si Galaxy A vor avea camere foto duale

Telefoanele din seriile Samsung Galaxy A si Samsung Galaxy C vor beneficia de camere foto duale, arata un nou zvon. Am scris in repetate randuri despre camerele foto duale pe care Samsung ar urma sa le introduca in cadrul telefoanelor companiei. Dupa ce sistemul n-a fost gata pentru Galaxy S8, am inceput sa ne gandim [].

Samsung Galaxy S8 Mini poate deveni realitate conform unor zvonuri

Samsung Galaxy S8 a fost unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului 2017. Zvonurile nu mai conteneau sa apara inainte de lansarea acestuia, majoritatea dintre ele fiind dovedindu-se a fiexacte. Ei bine, compania sud-coreeana vrea acum sa lanseze Samsung Galaxy S8 Mini, varianta de dimensiuni reduse a flaghsip-ului sau. Informatiile sunt credbile, avand in [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )