Libnet.ro
UNICEF

00:07

Samsung Galaxy Note 10 ar putea fi lansat in cea mai asteptata versiune

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 10 ar putea fi lansat in cea mai asteptata versiune

Samsung Galaxy Note 10 va fi prezentat in cateva luni. Pana atunci, a aparut online un zvon pe care sigur l-ai vrea confirmat de companie. Samsung a surprins cand a anuntat seria Galaxy S10. continuă pe Playtech

Dieta de 8 ore: slabeste 4 kilograme cu cea mai scurta dieta din lume!

Aceasta reteta de 8 ore este numita si cea mai scurta dieta din lume. Este extrem de eficienta iar rezultatele sale se vad imediat. La prima vedere pare simplu, insa exista cateva reguli pe care trebuie.

Cel mai rapid Samsung Galaxy S10, la vanzare: cand vei cumpara versiunea 5G

In cadrul aceluiasi eveniment, Samsung a anuntat mai multe versiuni de Galaxy S10, dar doar trei dintre ele au ajuns deja la clienti. Versiunea 5G de Samsung Galaxy S10 se pregateste abia acum.

iPhone Xs Max vs. Samsung Galaxy S10 Plus-care baterie rezista mai mult

IPhone sau Samsung? Cine are o autonomie mai buna dintre iPhone Xs Max si Samsung Galaxy S10 Plus? Testul care-ti dezvaluie rezultatul. Viteza, camera foto sau designul sunt elemente foarte.

Campanie de informare privind vaccinarea: Romania, tara cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa, pe penultimul loc in UE la rata vaccinarii

Romania este pe penultimul loc in Uniunea Europeana ca rata de acoperire cu prima doza de vaccin impotriva rujeolei 86%). in tara noastra s-au inregistrat, de la declararea epidemiei de rujeola, in urma cu doi ani si jumatate, 16. 293 cazuri de rujeola, dintre care 62 de decese - cea mai grava epidemie de rujeola de pe continent. Coalitia Pacientilor cu Afectiuni Cronice COPAC) a lansat, astazi, campania de informare privind vaccinarea Initiativa pentru viitor.

Cea mai dura reactie la atacurile lui Klaus Iohannis

Cea mai dura reactie la atacurile lui Klaus Iohannis a venit din partea premierului Viorica Dancila. Aceasta si-a incheiat discursul cu un mesaj extrem de taios dupa acuzatiile presedintelui. Azi am.

SONDAJ: Coruptia, cea mai mare problema a tarii pentru 50% dintre romani

Peste 50% dintre romani considera coruptia ca fiind cea mai mare problema a tarii, iar 34% sunt de acord ca cetatenilor sa le fie interzis sa paraseasca tara pentru o perioada lunga de timp, se arata intr-un sondaj comandat de Consiliul European pentru Relatii Externe.

HOROCOP. Cea mai puternica trasatura a ta, in functie de zodie. Gemenii sunt de admirat, dar toata lumea ar trebui sa aiba un Capricorn aproape

Descopera care este cea mai tare calitate a zodiei tale ca sa stii de ce te admira prietenii si cunoscutii tai. Invata sa pui aceasta calitate definitorie in valoare. Berbec Energia debordanta este cea pentru care .

Cea mai urata masina sport fabricata vreodata costa o avere

Cea mai urata masina sport care a fost facuta vreodata se vinde azi la un pret colosal. Intra in categoria masinilor istorice, dar sunt slabe sanse sa o vezi reinventata. N-ai mai.

Acordul prezentat de Theresa May - cea mai buna optiune, potrivit ministrului britanic al trezoreriei

Ministrul britanic al trezoreriei, Lizz Truss afirma ca acordul prezentat de premierul Theresa May cu privire la Brexit este cea mai buna optiune pentru iesirea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din Uniunea Europeana, in pofida.

ZIUA PACALELILOR. Traditii si obiceiuri din toata lumea de 1 aprilie. De cand dateaza cea mai veche farsa

Cea mai veche referire la Ziua Pacalelilor dateaza din 1539, obiceiul, inca apreciat si marcat anual, fiind un prilej ca oamenii sa le faca surprize mai placute sau mai putin placute.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )