Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy Note 8 ar putea beneficia de un spatiu de stocare extrem de generos

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 8 ar putea beneficia de un spatiu de stocare extrem de generos

Samsung Galaxy Note 8 este unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului. El urmeaza sa fie lansat la sfarsitul lunii august si promite si un pret pe masura. Ultimul zvon in ceea ce priveste terminalul are legatura cu variantele de spatiu de stocare dintre care vom putea alege. Sursa acestor informatii ar fi chiar []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea cele mai performante camere duale

Suntem aproape siguri ca Samsung Galaxy Note 8 va veni cu camere duale, iar noile zvonuri ne sugereaza si performantele acestora. Mai sunt cateva luni pana ce Samsung Galaxy Note 8 va fi dezvaluit publicului, dar zvonurile despre acesta nu inceteaza sa apara. Cele mai noi informatii se leaga de camera foto duala, care ar [].

Samsung Galaxy S9 ar putea beneficia de procesoare revolutionare

Samsung Galaxy S9 este, cel mai probabil, intr-o faza incipienta de dezvoltare, iar informatiile ne arata ca procesoarele telefonului vor fi revolutionare. Modelul Galaxy S8 e inca unul destul de tanar pe piata, dar planurile pentru viitorul flagship al companiei deja au fost facute. Astfel, daca ne luam dupa sursele din industrie, este foarte probabil [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )