Libnet.ro
UNICEF

16:45

Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi doar un S8 mai mare

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi doar un S8 mai mare

O noua zi, un nou zvon pe taramul Samsung Galaxy Note 8. Am auzit pana in acest moment atat de multe informatii despre viitorul phablet al companiei, incat ni se pare ca il cunoastem deja, dar noi zvonuri ne arata ca ne inselam amarnic. Pana in acest moment au fost imprastiate vesti care ne arata []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi lansat la IFA 2017

Ne apropiem cu pasi repezi de momentul lansarii phablet-ului Samsung Galaxy Note 8, care se anunta a fi destul de spectaculos, iar acum aflam mai multe date despre acest eveniment important. Contrar celor mai recente rapoarte, este o sansa destul de mare ca Samsung sa lanseze Galaxy Note 8 la IFA,unul dintre cele mai mari [].

Samsung Galaxy Note 8 ar putea rula cu Android 7.1.1

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat oficial in septembrie, la IFA 2017, si zvonurile cu privire la specificatiile phablet-uluinu inceteaza sa apara. Galaxy Note 8 este dispozitivul care ne intriga cel mai mult, in special pentru ca este urmasulproblematicului si explozibilului Note 7. Nu are rost sa subliniem cat de mare este presiunea asupra [].

Samsung Galaxy Note 8: Nici o zi fara un nou zvon

Samsung Galaxy Note 8 va iesi pe piata abiala finalul lunii august, insa zvonurile despre el nu contenesc sa curga pe Internet. Ecranul lui Galaxy Note 8 vafi de 6,3 inci, mai mare putindecat cel de la S8+, iar senzorul de amprenta plasat pe partea frontala se pare ca nu functioneaza asa cum vreaSamsung si [].

Samsung Galaxy S8 n-a explodat pana acum, la 50 de zile de la lansare

Vestea ca terminalele Samsung Galaxy S8 nu au explodat si nici nu au luat foc pana acum vine ca o adevarata gura de aer proaspat pentru Samsung. Compania din Coreea de Sud este patita cu bateriile buclucase care tind sa izbucneasca in flacari din senin insa acum se pare ca nu mai este cazul de [].

De ce Romania si Bulgaria sunt tarile UE cu cea mai mare pondere a femeilor in IT

Romania si Bulgaria sunt tarile cu cea mai mare pondere a femeilor in tehnologie, cu peste un sfert din total, in timp ce in Cehia femeile reprezinta doar o zecime din totalul fortei de munca. Mai mult, in cele doua tari femeile au o pondere importanta si in posturile de conducere la companiile din sector. Comunismul a avut un rol important si egalitarismul promovat in aceea perioada, explica site-ul de tehnologie ZDNet. In SUA se vorbeste tot mai mult despre strategii care sa duca la cresterea ponderii femeilor in tehnologie, mai ales ca des apar informatii despre cazuri in care femeile sunt discriminate.

Cum arata megaproiectul Dedeman Baneasa, pariul de peste 35 mil. euro al fratilor Paval, cel mai mare si cea mai mare investitie intr-un magazin de profil in Romania [FOTO]

Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din Romania, companie care a depasit anul trecut pragul de 1 miliard de euro in afaceri, a inaugurat concept-store-ul din zona Baneasa, cel mai mare spatiu comercial de profil din Romania, dar si cea mai mare.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a costului fortei de munca din UE in primul trimestru

Romania a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere a costului fortei de munca din Uniunea Europeana, fata de aceeasi perioada a anului trecut, de 17,2%. Valoarea este de 10 ori mai mare fata de cea de 1,7% consemnata la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor publicate azi de biroul de statistica Eurostat.

EUROSTAT Romania a inregistrat cea mai mare crestere a costului fortei de munca din UE in primul trimestru

Tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere a costului orar al fortei de munca din intreaga Uniune Europeana, asta in primul trimestru din 2017. Asa arata cele mai recente statistici publicate de Eurostat.

Farmaceutica Remedia, cea mai mare crestere de la BVB

Actiunile grupului de companii specializate in vanzari si servicii de promovare in domeniul sanatatii Farmaceutica Remedia RMAH), s-au apreciat cu 11,03%, in perioada 7-14 iunie 2017, reprezentand titlurile cu cea mai mare rentabilitate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), raportata la moneda europeana.

Euro a fost cotat la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Euro a crescut ieri, fata de leu, cu 2,05 bani, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,5872 lei/euro, acesta fiind cel mai mare nivel din 3 august 2012 incoace.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )