Libnet.ro
UNICEF

10:45

Samsung a lansat telefonul de doua ori mai scump decat iPhone X

Playtech Playtech,
Samsung a lansat telefonul de doua ori mai scump decat iPhone X

Samsung anunta din cand in cand cate un telefon cu clapeta. E randul modelului W2018, unde camera iese in evidenta. Samsung W2018 a pornit ca un zvon si se stia despre acesta ca are doua ecrane. Ambele sunt de 4,2 inci la rezolutie full HD. Desi ai crede ca e un design demodat, restul specificatiilor []. continuă pe Playtech

Autoritatile din Mehedinti, de opt ori mai lente decat Apolodor din Damasc

Daca romanii si Apolodor din Damasc au ridicat Podul lui Traian de peste Dunare in doi ani, autoritatile din Mehedinti incearca fara succes, de sapte ani, sa finalizeze lucrarile de reabilitare al Muzeului Regiunii Portilor de Fier. Lucrarile se mai prelungesc cu un an.

Kincsem - Pariul secolului, cel mai scump film realizat vreodata in Ungaria, ruleaza la Cinema City din Timisoara

De la 1 decembrie, filmul Kincem Pariul secolului) a ajuns la Cinema City din Shopping City Timisoara. Este vorba de cel mai scump film realizat in Ungaria. A costat 9,5 milioane de euro.

O eruptie care ar putea distruge civilizatia este mult mai aproape decat se credea inainte

Urmatoarea super-eruptie vulcanica ar putea avea puterea de a schimba dramatic soarta omenirii si acest lucru s-ar putea intampla mult mai repede decat era considerat.

Mineralul care ne-ar putea oferi internet de 1.000 de ori mai rapid

Cu totii ne dorim sa avem o conexiune la internet mai rapida, iar ajutorul nesperat ar putea veni din adancurile pamantului. Este vorba despre un mineral rar, descoperit prima data in Muntii Urali, din Rusia, scrie Playtech.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )