Libnet.ro
UNICEF

12:30

Hillary Clinton a fost implicata intr-un accident rutier

B1 B1,
Hillary Clinton a fost implicata intr-un accident rutier

Automobilul in care se afla Hillary Clinton a fost implicat intr-un accident rutier. Totul s-a intamplat in timp ce fosta prima doamna a SUA se indrepta catre un eveniment de colectare de fonduri pentru. continuă pe B1

Hillary Clinton a fost implicata intr-un accident rutier - VIDEO

Vehiculul Serviciului american de protectie a personalitatilor Secret Service) care o transporta pe Hillary Clinton, fost secretar de Stat american, a fost implicat intr-un accident, dar fosta Prima Doamna a.

Dupa 20 de ani, Hillary Clinton vorbeste despre scandalul Lewinsky: Bill a procedat corect

Hillary Clinton a declarat ca legatura din 1995-1996 dintre sotul ei Bill Clinton si Monica Lewinsky, atunci stagiara la Casa Alba, nu este abuz de putere si considera ca sotul ei a procedat corect cand nu a.

Dupa 20 de ani, Hillary Clinton vorbeste despre scandalul Lewinsky: cum vede abuzul de putere si solicitarile pentru demisia sotului sau

In contextul miscarii MeToo, care denunta hartuirea si violenta sexuala, cea de-a 42-a prima-doamna a SUA, Hillary Clinton, a raspuns unor intrebari incomode legate de relatia avuta in perioada 1995-1996 de catre sotul ei, Bill Clinton, cu Monica Lewinsky, stagiara la Casa Alba la acea vreme.

Accident rutier grav in Sibiu. Sunt trei victime

Trei persoane, printre care o adolescenta de 15 ani, au fost ranite miercuri dimineata intr-un accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, pe Drumul Judetean 106, in Dealul Daii, circulatia in.

FOTO DN 7, scena unui nou accident rutier. Trei oameni au fost raniti dupa ce un TIR s-a rasturnat peste un autoturism

Marti dupa-amiaza, DN 7 / E 81, considerat unul dintre cele mai periculoase drumuri din Romania, a fost scena unui nou accident rutier produs de aceasta data pe Dealul Negru, in localitatea Milcoiu din judetul Valcea. Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce un TIR s-a rasturnat peste un autoturism.

GRAV accident rutier in Prahova! Cinci masini au fost implicate. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, duminica, in apropiere de Mizil, Prahova. in accident au fost implicate cinci masini in care se aflau zece persoane. O femeie si un copil au fost raniti grav si au fost.

FOTO Fiul lui Miron Cozma, implicat intr-un accident rutier la Timisoara. Avea o alcoolemie de 1,25 la mie in aerul expirat

Fiul fostului lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma, Dan Cozma, a fost implicat intr-un accident rutier marti seara, la Timisoara, barbatul avand o alcoolemie de 1,25 alcool pur in aerul expirat, iar dupa accident a abandonat masina lovita si a fugit de la locul accidentului.

Un roman a murit si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier in Belgia

Un roman a murit marti in urma unui accident rutier produs in localitatea belgiana Bertrix si alti doi romani sunt raniti, relateaza website-ul lavenir. net. Conducatorul vehiculului inmatriculat in.

GRAV accident rutier in apropiere Capitala! O masina s-a rasturnat. Bilantul VICTIMELOR

Doua masini au fost implicate, duminica, intr-un accident rutier in comuna Pantelimon, pe DN3, una dintre ele, in care se aflau trei persoane si un catel, rasturnandu-se. Cauza principala a accidentului.

Doua femei au ajuns la spital in urma unui accident rutier

Un accident rutier a avut loc ieri, la Hideaga, in Maramures. Doua femei au ajuns la spital in urma ranilor suferite. Anuntul prin 112 semnala ca una dintre victime a ramas incarcerata.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )