Libnet.ro
UNICEF

16:00

HO HO HO! Ce le-a pregatit Mos Craciun politicienilor romani: Un LOC LA JILAVA pentru Liviu DRAGNEA, Carmen Dan ar merita, cu siguranta, UN BARBAT, iar Klaus Iohannis... (VIDEO)

B1 B1,
HO HO HO! Ce le-a pregatit Mos Craciun politicienilor romani: Un LOC LA JILAVA pentru Liviu DRAGNEA, Carmen Dan ar merita, cu siguranta, UN BARBAT, iar Klaus Iohannis... (VIDEO)

Ho, ho, ho! Mos Craciun a ajuns, joi, Parlament cu sacul plin! intrebat de jurnalisti ce cadouri a pregatit anul acesta pentru politicieni, Mosu a spus ca a pregatit un loc la Jilava pentru. continuă pe B1

Doi romani au incercat sa jefuiasca un magazin imbracati in costum de Mos Craciun. Ce pedeapsa au primit - VIDEO

Doi romani au fost arestati in Italia dupa ce au incercat sa jefuiasca un magazin imbracati in costum de Mos Craciun. Cei doi nu au reusit sa fure decat portofelul.

Copiii internati in sectia de pediatrie a Spitalului Judetean Buzau au fost vizitati de Mos Craciun

Mos Craciun a ajuns mai devreme la sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Buzau. O firma din oras a donat pentru micii pacienti ai spitalului nu doar jucarii, ci si cateva masute si scaune. Medicii spun ca astfel de cadouri sunt binevenite mai ales pentru copiii internati.

A facut o poza in POALA lui Mos Craciun. A doua zi, S-A RUSINAT cand a vazut fotografia in DETALIU. Imaginea a devenit VIRALA (FOTO)

O familie din Australia a vut parte de cateva momente jenante. Parintii au mers cu cei doi copii sa faca poze cu Mos Craciun, dar abia dupa ce au ajuns acasa au observat detaliul rusinos. Tammie.

24 IT. Lista de cadouri tech pentru Mos Craciun: Senzorul care scade factura la energie termica

Este oficial: a inceput goana dupa cadourile de Craciun. Colegii de la 24 IT au facut o lista de cadouri smart si tech. Cum noua ne plac ideile utile, pe lista lui Mos Craciun se afla si un.

A facut o poza in poala lui Mos Craciun. A doua zi, s-a rusinat cand a vazut fotografia in detaliu. Imaginea asta a luat cu asalt internetul

O tanara mama din Australia a observat ceva jenant in fotografia pe care copiii ei o facusera cu Mos Craciun. Tammie Hopley, in varsta de 29 de ani, a platit 35 de dolari pentru o.

Casa lui Mos Craciun la Reduta. Copiii sunt asteptati cu multe surprize

In 22 si 23 decembrie, copiii se pot intalni cu Mos Craciun, ii pot duce scrisori si pot participa la activitati distractive la Centrul Cultural Reduta.

Cum s-a transformat Mos Nicolae in Mos Craciun si ce alte nume a primit de-a lungul timpului simpaticul batran

Chiar daca mitul poate varia de la zona la zona, in special in functie de clima din perioada Craciunului, Mos Craciun este imaginat ca fiind imbracat intr-un costum rosu, avand o barba lunga si alba si locuind in Finlanda sau in Canada.

Mos Craciun vine cu mascatii. Sute de copii vor primi daruri din partea politistilor locali

200 de copii, printre care se numara si micuti cu rezultate foarte bune la invatatura care au probleme de sanatate, vor primi daruri si produse pentru masa de Craciun de la politistii locali din Galati.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )