Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horatiu Malaele are COVID-19. Care e starea de sanatate a actorului

Playtech Playtech,
Horatiu Malaele are COVID-19. Care e starea de sanatate a actorului

Un nou caz de coronavirus in lumea artistilor romani! Horatiu Malaele a fost depistat pozitiv COVID-19. Care este starea de sanatate a actorului?! Horatiu Malaele, infectat cu noul COVID-19 Desi a fost unul dintre sustinatorii campaniei de informare cu privire la riscurile pandemiei de coronavirus, iata ca boala l-a afectat si pe Horatiu Malaele. Actorul . continuă pe Playtech

Actorul Horatiu Malaele, infectat cu coronavirus

Actorul Horatiu Malaele, in varsta de 68 de ani, a fost confirmat vineri cu infectie cu coronavirus. Informatia a fost confirmata de reprezentantii Teatrului National din Bucuresti. De altfel, urmatorul spectacol Caramitru-Malaele Cate-n luna si in stele a fost amanat din motive obiective, pentru o data ce va fi comunicata ulterior, au anuntat vineri organizatorii.

Actorul Horatiu Malaele a fost confirmat cu COVID-19

Actorul Horatiu Malaele a fost confirmat cu Covid-19. Acesta urma sa plece peste trei zile la Iasi, la Gala Serilor Filmului Romanesc, insa deplasarea va fi anulata. Se pare ca actorul ar fi fost omagiat, in.

Actorul Horatiu Malaele, confirmat cu COVID-19

Horatiu Malaele a fost confirmat cu noul COVID-19. Actorul urma sa se deplaseze peste trei zile la Iasi, la Gala Serilor Filmului Romanesc, informeazaAdevarul.

Actorul Horatiu Malaele, confirmat cu COVID-19

Horatiu Malaele a fost confirmat cu COVID-19. Actorul urma sa plece peste cateva zile la Iasi, la Gala Serilor Filmului Romanesc, insa deplasarea va fi anulata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )