Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horia Tecau, victorie la Indian Wells, Niculescu, eliminata in proba de dublu

Adevărul Adevărul,
Horia Tecau, victorie la Indian Wells, Niculescu, eliminata in proba de dublu

Perechea formata din Horia Tecau si Jean Julien Rojer Romania/Olanda) a castigat, sambata, scor 6-1, 6-2, meciul cu Marton Fucsovics si Guido Pella Ungaria/Argentina), calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu de la Indian Wells. continuă pe Adevărul

Indian Wells: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul al doilea al probei de dublu, dupa o victorie categorica

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda) a invins, sambata, cu scorul de 6-1, 6-2, cuplul Marton Fucsovics / Guido Pella Ungaria/Argentina), calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu de la Indian Wells.

Indian Wells: Monica Niculescu si Abigail Spears, eliminate in turul secund al probei de dublu

Perechea Monica Niculescu/Abigail Spears Romania/SUA) a fost eliminata in turul secund al probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

VIDEO Surpriza de proportii la Indian Wells! Una dintre marile favorite, eliminata de cea mai batrana jucatoare din circuitul feminin de tenis

Turul al doilea al turneului de la Indian Wells a fost marcat de o surpriza de proportii, una dintre favorite fiind trimisa acasa.

Indian Wells: Mihaela Buzarnescu, eliminata in turul doi

Parcursul Mihaelei Buzarnescu de la Indian Wells editia din 2019) s-a rezumat la un singur meci, sportiva noastra fiind invinsa in turul doi a avut liber in runda inaugurala) de Daria Gavrilova. Australianca s-a impus in doua seturi, scor 6-2, 6-2.

Indian Wells: Irina Begu, eliminata in primul tur de Bianca Andreescu (Rezultatele zilei)

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de tanara jucatoare canadiana de origine romana Bianca Andreescu, in trei seturi, cu 6-7 3), 6-3, 6-3, miercuri, in prima runda a turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 9. 428 dolari.

Indian Wells (m): Stan Wawrinka, victorie in trei seturi cu Daniel Evans (Rezultate turul I)

Tenismanul elvetian Stan Wawrinka a revenit cu o victorie la turneul ATP de la Indian Wells California), dotat cu premii totale in valoare de 9 milioane dolari, invingandu-l in trei seturi, 4)6-7, 6-3, 6-3, pe britanicul Daniel Evans, intr-o partida disputata vineri.

Begu si Buzarnescu, eliminate in turul inaugural al probei de dublu de la Indian Wells

Perechea Irina Begu / Mihaela Buzarnescu foto) a fost eliminata, in noaptea de joi spre vineri, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, eliminate in turul inaugural al probei de dublu de la Indian Wells

Perechea Irina Begu / Mihaela Buzarnescu foto) a fost eliminata, in noaptea de joi spre vineri, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Digisport: Simona Halep Indian Wells |Prima reactie a Simonei, dupa victoria cu Kateryna Kozlova

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells, dupa o victorie in doua seturi, 7-6, 7-5, cu Kateryna Kozlova. Romanca a oferit primele reactii chiar dupa meci, pe teren.

Debut fara emotii pentru Halep la Indian Wells: Victorie categorica impotriva Barborei Strycova (VIDEO)

Simona Halep a debutat cu dreptul in cadrul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Intrata direct in turul 2, romana a trecut cu 6-2 6-4 de cehoaica Barbora Strycova, numar 50 WTA, intr-o ora si 26 de mi.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )