Libnet.ro
UNICEF

09:30

Horoscop, 14 decembrie. O zodie are sanse mari sa isi gaseasca un nou loc de munca

Antena3 Antena3,
Horoscop, 14 decembrie. O zodie are sanse mari sa isi gaseasca un nou loc de munca

Horoscop, 14 decembrie. Conjunctia Luna-Jupiter reprezinta un moment favorabil pentru demararea unui proiect nou sau pentru o schimbare in stilul de viata. Se pot initia actiuni importante, mai ales de scurta durata. La. continuă pe Antena3

Horoscop, 13 decembrie. O zodie are sanse mari de reusita pe toate planurile

Horoscop, 13 decembrie. Conjunctia Soare-Mercur confera tuturor mai multa perseverenta si un plus de incredere in fortele proprii. Este un moment prielnic pentru a va lua inima-n dinti si a trece.

Horoscop, 12 decembrie. Este o zi favorabila deciziilor importante in plan profesional. O zodie, risc ridicat sa aiba probleme de sanatate

Horoscop, 12 decembrie. Sextilul format intre Luna si Mercur aduce un plus de energie in plan intelectual si in relatiile sociale. Prin urmare, este de asteptat sa sporeasca randamentul.

Horoscop 11 decembrie. Zodia care va trebui sa se ocupe serios de bani

Berbec Fiti mai prudent la locul de munca si nu va complicati cu lucruri pe care nu le veti putea duce la bun sfarsit. Spre seara, primiti o veste de la o persoana draga. Taur Va.

Soferii care circula fara rovinieta si sunt amendati vor avea sanse mari sa scape fara a da bani. Cum e posibil

Soferii prinsi ca circula fara rovinieta au sanse sporite sa scape nesanctionati. Potrivit unui proiect de lege aflat in Parlament, amenzile ar putea fi prescrise in numai patru luni de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )