Libnet.ro
UNICEF

18:45

Horoscop 16 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu

Antena3 Antena3,
Horoscop 16 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu

Camelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie. in aceasta zi e nevoie de autoritate. HOROSCOPUL ZILEI DE 16 IANUARIE Berbec poate. continuă pe Antena3

Horoscop 15 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Zodia care va repara ceva important in viata

Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie, pentru luni, 15 ianuarie. Iata ce spune astrologul Camelia Patrascanu pentru fiecare zodie: .

Horoscopul saptamanii 15-21 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Este saptamana marilor schimbari

Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie, pentru saptamana 15-21 ianuarie. Ceea ce se intampla in aceasta saptamana va fi un moment de referi.

Horoscop, 16 ianuarie. O zodie trebuie sa-si faca timp pentru familie

Horoscop, 16 ianuarie. Conjunctia Venus-Luna aduce de obicei armonie in relatiile parteneriale si echilibru in plan emotional. De asemenea, favorizeaza creativitatea artistica. La nivel macro, este posibil sa fie.

Camelia Patrascanu, cum invatam sa folosim energiile in folosul nostru

Astrologul Camelia Patrascanu a fost invitata Mariei Coman in emisiunea Edtiei de weekend si a vorbit printre altele si cum putem sa folosim energiile in folosul nostru. Sunt.

Camelia Patrascanu, cum ne incarcam cu energie negativa prin alimentatie: Conteaza foarte mult gandul atunci cand mancam

Astrologul Camelia Patrascanu a fost invitata Mariei Coman in Editie de weekend. Aceasta a vorbit despre energie si despre nivelele energetice. Totul este energie, sustine.

Horoscop 2018 Dragoste Fecioara! Camelia Patrascanu iti spune cum iti merge anul asta din punct de vedere sentimental si relational

Horoscop 2018 Dragoste Fecioara este ghidul tau pentru nou an, din care afli cum sa-ti gestionezi timpul si energia, din punct de vedere sentimental si relational. Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza.

Horoscop, 17 ianuarie. O zodie are sanse sa-si gaseasca un nou loc de munca

Horoscop, 17 ianuarie. Luna Noua - conjunctia Soare-Luna - marcheaza inceputul unui nou ciclu de viata si anunta un nou inceput in orice domeniu. Se constata un impuls plin de optimism si entuziasm, care favorizeaza.

Calendar crestin ortodox 16 ianuarie. Ce sarbatoresc azi ortodocsii

Pe 16 ianuarie serbam inchinarea cinstitului lant al Sfantului Apostol Petru. Din Faptele Apostolilor 12, 1-11) aflam ca in anul 42 d. Hr, regele Irod Agripa a poruncit ca Sfantul Apostol Petru sa fie intemnitat si.

MACRO NEWSLETTER 16 Ianuarie 2018

Productia industriala din Germania a crescut peste asteptari in noiembrie 2017, cu o rata lunara de 3,4%, dupa un declin de 1,2% in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a accelerat pana la 5,6%, de la 2,8% in luna anterioara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )