Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop 17 august, cu astrologul Camelia Patrascanu. Zi de succes pentru Varsatori

Antena3 Antena3,
Horoscop 17 august, cu astrologul Camelia Patrascanu. Zi de succes pentru Varsatori

Avem voie sa ne gandim la farmecul nostru, sanatatea noastra, sa ne folosim farmecele si atuurile, spune Luna in Scorpion. Berbec - au nevoie de colaboratori de nadejde, partenerul de viata ar putea veni. continuă pe Antena3

Horoscop 15 august, cu astrologul Camelia Patrascanu. Taurii nu refuza pe nimeni

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru 15 august. Berbec - foarte bune aspecte relationale. Poate fi o experienta noua si pentru ei Taur - nu vor refuza pe nimeni si asta.

Horoscop 14 august, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii pun accent pe sanatate, Capricornii isi pot reorganiza viata

Tact si diplomatie, iar pentru unii ceva curte pentru ca vorbele sunt bune si romantice, spune astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - Se pot intelege cu partenerul de viata sau.

Horoscop 16 august, cu Camelia Patrascanu. Gemenii trebuie sa aiba grija la sanatate, Pestii vor primi vesti importante

Discutii in mediul privat, cu partenerul de viata, dar Venus spune ca trebuie sa avem tact, a spus astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - Trebuie sa puna pe cineva la punct. Au multe.

Horoscop 13 - 19 august, cu astrologul Camelia Patrascanu. O saptamana minunata pentru Fecioare, Pestii isi repara imaginea

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul saptamanii viitoare pentru fiecare dintre zodii. Berbec - munca luni si marti, idei pertinente, solutii Taur - idei ingenioase, discutii.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 AUGUST 2018 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 AUGUST 2018 pentru Zodia Balanta - Este o zi de mare succes, orice ti-ai pune in minte, ti-ar iesi de minune! Indrazneste cat mai sus, nu te multumi cu lucruri marunte, pentru ca azi.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 AUGUST 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 AUGUST 2018 pentru Zodia Pesti - Nimeresti intr-un mediu nu tocmai placut, in care planeaza emotii negative, tristete, probleme, dar la care tu, personal, nu ai nicio.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 AUGUST 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 AUGUST 2018 pentru Zodia Varsator - Nu ai o relatie prea buna cu persoanele aflate la oarecare distanta de tine, ori ca varsta, ori ca nivel social.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 AUGUST 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 AUGUST 2018 pentru Zodia Capricorn - Ai multe detalii la dispozitie si nu stii cum sa le aranjezi ca sa aiba toate laolalta un inteles. Par complet diferite unele de altele, parca s-ar bate.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 AUGUST 2018 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 AUGUST 2018 pentru Zodia Sagetator - Toate iti merg de minune datorita oamenilor cu care faci azi echipa. HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 AUGUST 2018 pentru Zodia Sagetator - Gasesti.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 AUGUST 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 AUGUST 2018 pentru Zodia Scorpion - Chiar daca planurile la care iti aduceai cu mult sarg contributia par sa se fi incetinit, iti convine acest ritm, pentru ca iti permite sa te concentrezi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )