Libnet.ro
UNICEF

17:45

HOROSCOP 17 august, cu Camelia Patrascanu. Leii au parte de bani. Scorpionii au o zi de succes

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 17 august, cu Camelia Patrascanu. Leii au parte de bani. Scorpionii au o zi de succes

HOROSOCOPCamelia Patrascanu a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 17 august. E bine sa fim atenti la sanatatea noastra si la cei din jur. HOROSOCOP Berbec - au nevoie sa. continuă pe Antena3

HOROSCOP 17 AUGUST. Balantele sunt sub presiune, Scorpionii se simt obositi

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 17 AUGUST 2019; romantismul este punct forte pe agenda zilei pentru ca Luna este in Pesti dupa ce a fost plina in Varsator joi si este in conjunctie.

HOROSCOP 17 august. Nu te lasa invins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare!

Horoscop Berbec. Faci unele comparatii nepotrivite, caci, in loc sa vezi ce ai TU in plus fata de altii, ai tendinta de a-ti vedea doar punctele lipsa. Nu e abordarea cea mai buna in.

HOROSCOP DRAGOSTE 17 AUGUST. Varsatorii trebuie sa vorbeasca deschis cu persoana iubita, Leii sunt plini de senzualitate

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 17 AUGUST 2019. Romantismul este punct forte pe agenda zilei pentru ca Luna este in Pesti dupa ce a.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 17 august. Berbecii trebuie sa fie concentrati pe prezent, Gemenii se vindeca

Iata pentru SAMBATA 17 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

VREMEA 17 AUGUST. Schimbare radicala de temperaturi

Vremea va fi racoroasa, cu temperaturi maxime ce se vor incadra intre 20 de grade in estul Transilvaniei si 29 de grade in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil, cu.

Telefonul Luizei Melencu s-a activat din nou sambata dimineata, 17 august. Mesajul suspect primit de bunicul fetei

Bunicul Luizei Melencu, fata disparuta la Caracal in luna aprilie, a primit in noaptea dintre vineri spre sambata, 17 august, un mesaj care indica faptul ca numarul de telefon al nepoatei sale este activ.

CALENDAR ORTODOX 17 AUGUST. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Miron preotul a trait in Ahaia, in timpul imparatului Deciu 249-251). O multime de pagani a intrat in biserica in care slujea Sfantul Miron, in ziua praznuirii Nasterii.

HOROSCOP 14 august 2019, cu astrologul Camelia Patrascanu. Taurii au probleme cu sefii, Capricornii se concentreaza pe facut bani

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul zilei de miercuri, 14august. O zi buna pentru cei cu imaginatie, a spus ea. Aunevoie de sfaturi. Nu.

HOROSCOP 16 AUGUST. Leii trebuie sa revina cu picioarele pe pamant, Racii castiga bani

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 16 AUGUST 2019; Luna plina in Varsator de ieri a fost si inca este despre suveranitate. Universul ne ofera un moment bun sa dam drumul trecutului, indiferent.

HOROSCOPUL zilei, prezentat de Camelia Patrascanu. Zodia care se bucura de intalnirea cu un prieten

Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul zilei de miercuri, 14august. O zi buna pentru cei cu imaginatie, a spus ea. Aunevoie de sfaturi. Nu stau de vorba cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )